Medya

2017’nin Yıldızı Parlayan Güzelleri

Son dönemde dizi ve sinema sektöründe rekabetin artması ve bu artışla bu güzellerin aynı zamanda reklam filmlerinde oynaması ile birlikte oyunculuğa yönelimde arttı. İşte çeşit çeşit alanlardan oyunculuğa ve şöhrete yürüyen o güzeller…

melisa-senolsun.png

Melisa Şenolsun

 4 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açmıştır. İzmir’de doğmasının yanı sıra aslen de İzmirli olan güzel oyuncu çok küçük yaşından itibaren oyunculuğa ilgi duymaya başlamıştır. İlkokul ve lise eğitim hayatını İzmir’de tamamladıktan sonra, İstanbul’a gelmiş ve İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro bölümünde okumaya başlamıştır. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde başroldeki kızlardan biri olarak Hande rolünü canlandırmıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç’un kuzeni olan Sude İplikçi’yi canlandırmıştır. Son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Ceren adlı genç bir kızı oynamıştır. Güzelliği ile göz dolduran genç oyuncu bir makyaj firmasınında reklam yüzü olmuştur.

miray-daner.jpg

Miray Daner

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Şuanda lisede eğitime devam etmektedir. Çok küçük yaştayken oyunculuğa heves etmiş ve dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak Bez Bebek dizisinde rol almış daha sonra Papatyam dizisinde Gonca isimli bir kızı canlandırmıştır. 2015 yılında Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşi rolünde Beren’i canlandırmıştır hatta dizi bittikten sonra bile aralarında devam eden abla-kardeş ilişkisi dikkatleri çekmiştir. Son olarak Vatanım Sensin dizisinde asi ve vatanı için kendini feda etmekten korkamayan ancak rol arkadaşı Leon’a aşta esir olan Hilal’i canlandırmaktadır.

hazal-filiz-kucukkose-kimdir.jpeg

Hazal Filiz Küçükköse Tunalı

1983 yılında Mersin’de dünyaya gözlerini açmıştır güzel oyuncu. Ankara da yaşadığı dönemlerde lise eğitimini orada tamamlamış ve daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi bölümlerinden olan Biyolojiyi 3. Sınıfa kadar okuyup, eğitimini yarıda bıraktı. Şuan ise Ankara Üniversitesi Kimya bölümünde eğitim hayatını sürdürüyor. 26 yaşında oyunculuk dünyasına adım atan Hazal, ilk olarak Deniz Yıldızı dizisinde Gözde karakterini canlandırmıştır. Hatta orada rol arkadaşı Tuan Tunalı ile tanışarak, hayatının aşını bulmuş ve evlenmiştir. Daha sonra birçok dizide rol almıştır. 2014 yılında Beni Affet’de Leyla’yı oynamış ve şöhretini arttıracak kapıları aralamıştır. Kara Sevda’da Zeynep Soydere’yi oynamış ve başarısını kanıtlamıştır. Şuanda Rüya dizisinde Elif adlı genç bir kızı oynamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir