Medya

25 Yıllık Aşk Bitti: Deniz Seki ve Faruk Salman Ayrıldı

25 yıllık Deniz Seki Faruk Salman aşkı 2 gün önce bitti. ‘Deniz’i bir daha bırakmam’ diyen iş adamı Faruk Salman sözünü 2,5 yıl tutabildi. Deniz Seki’yi tutuklu olduğu dönemde bile beklemiş olan Faruk Salman’ın ilişkiyi bitirdiğini söyleyen Deniz Seki Bu haber nasıl sızdı şaşkınız. Bu kadar özel bir ilişkiyi çıkıp konuşmak bana bize yakışmaz” diye konuştu.

deniz-seki-faruk-salman.jpg

‘Evlenmemiz için her şey hazır ama tarih sürpriz olsun’ diyen Deniz Seki-Faruk Salman çifti 2 gün önce yollarını ayırdı. Yıllarca bekleyip kavuşan çiftin aşkları Faruk Salman’ın Deniz Seki’yi firari olduğu dönemde bile beklemişti, 2014 yılında ise Deniz Seki ikinci kez ceza evine girmişti ve 2,5 yıl daha bekleyiş sürmüştü.

deniz-seki-evleniyor.jpg

Deniz Seki’nin haziran ayındaki tahliyesinden iki hafta önce, Salman Ailesi’nin Deniz Seki’yi istemediği çiftin de bu nedenle yollarını ayırdığı iddia edilmişti.

faruk-salman-faruk-salman.jpg

Verdiği Bir Röportajda Evlilik Planlarını Anlatmıştı

Deniz Seki, verdiği bir röportajda ”Nişanlınız Faruk Salman ile ne zaman evleneceksiniz?” sorusuna ”Önce kardeşim Serkan evlenecek, sonrasında Allah nasip ederse biz. Anne olmak istiyorum. Geride benden bir parça kalsın istiyorum.” diye yanıtlamıştı.

Büyük Aşk Sona Erdi

Deniz Seki’nin özgürlüğüne kavuşmasının ardından birlikte tatile çıkan çift iki gün önce yollarını ayırdı. Deniz Seki ve Faruk Salman bu kararı yakın çevreleriyle paylaşırken basına da açıklamada bulundular.

Deniz Seki:Bu karar Faruk Bey’in almış olduğu bir karar

Deniz Seki Ayrılık Sonrası Şu Açıklamada Bulundu: “Bu daha çok aramızda bizim bile kendimize söylemekten korktuğumuz sevgimize daha çok sahip çıkmalıyız diye düşündüğümüz hassas bir dönemde bu haber basına nasıl sızdı ben şaşkınım. Biz şaşkınız.. Ve çok ama çok üzgünüm! Emim Faruk bey de üzgün. Sevgimizden yana bir şüphemiz yok; ama benim iş yoğunluğum onun bu yoğunluğa alışamaması dengeyi bulamadık maalesef… Yoksa başka hiç bir şey yok bu ömürlük baktığım ilişkiyi bitirecek. Bu karar Faruk beyin almış olduğu bir karar bende saygı duyuyorum. Biz daha kendimize bile itiraf edemezken belki yarın ne olacağı belli olmayan bu kadar özel bir ilişkiyi çıkıp konuşmak bana bize yakışmaz. O yüzden beni mazur görün olur mu? Daim olan sevgi ve saygımla… 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir