Eğlence, Moda

3 Adımda Stil Sahibi Olun

Örnek alınan bir moda ikonu, bir oyuncu ya da sokakta gördüğünüz bir kişinin stilini örnek alabilir ve bu örnek üzerinden kendi stilinizi yaratmak isteyebilirsiniz.

Stil sahibi olmak sanıldığı kadar zor değildir. Belli başlı kalıplar içerisinde her insan stil sahibi olabilir. Önemli olan kendine yakışan kıyafetleri seçebilmektir. Biz de sizleri 3 adımda stil sahibi yapmanın yollarını aradık.

stil-sahibi-olmanin-yollari.jpg

1) Pantolon – Kazak Uyumu

Düşük bel pantolonlarla birlikte giyeceğiniz uzun tuniklerin yerine yüksel bel pantolon ve kazak seçiminiz sizi bir adım öne çıkartacaktır. Buna ek olarak kısa bluz ve kazaklar da sizi olduğunuzdan daha uzun gösterir. Yüksek bel pantolon ve etekler de bacak boyunuzu daha uzun gösterir. Bacaklarınızın daha güzel ve şekilli görünmesini istiyorsanız, siyah dar paça pantolon giyebilirsiniz.

3-maddede-para-harcamadan-stil-sahibi-olmak-.jpg

2) Gömleğiniz Her Daim Pantolonunuzun İçinde Olsun

Gömlek, bir kadının üzerinde erkekte olduğundan daha güzel durmaktadır. Fakat gömlek tercihinde bulunursanız gömleğinizi asla dışarıda bırakmayın. Mutlaka pantolonunuzun ya da eteğinizin içine sokun. Bu şekilde daha güzel gözükürsünüz. Tercihen gömleğinizin bir tarafını dışarıda da bırakabilirsiniz. Ayrıca gömleğinizi önden bağlayarak da stil sahibi olabilirsiniz.

3) Aksesuar Seçimine Özen Gösterin

Kış aylarında genellikle bere, şal veya şapka gibi aksesuarlar kullanmaktan kaçınmayın. Burada önemli olan seçtiğiniz aksesuarın kıyafetinizle uyumu ve sizin üzerinizde nasıl durduğudur. Aksi bir durumda birbirinden bağımsız aksesuarlar kötü bir görüntüye neden olabilir. Ayrıca kazaklarınızı broş veya kolyeyle de süsleyebilirsiniz.

stil-sahibi-olmak-icin-ne-yapmali.jpg

Kemer seçimini de özen göstermeniz gerekir. Pantolon ya da etek tercihlerinizde kullanacağınız ince bir kemer, belinizi daha ince ve zarif gösterecek, hatlarınızı ön plana çıkartacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir