Eğlence, Medya

30 Yaşından Önce Hayatını Kaybetmiş Müzisyenler

İçerik Navigasyonu

Yavuz Çetin:

Yavuz Çetin Boğaziçi Köprüsü’nde otomobilinden çıkarak intihar eden Türk müzisyenlerindendi. Ailesini ve arkadaşları başta olmak üzere hayranlarını oldukça üzen Yavuz Çetin birçok başarıya imza atmıştır ve halen oğlu sayesinde adına yapılan festivallerde hayranları ile birlikte anılmaktadır.

kurt-kobain.png

Kurt Cobain:

İntihar mektubu ile birlikte evinde ölü bulunan Kurt Cobain’in ölümünde intihar genetik kodlardan gelmişti ve hayatını 30 yaşından önce 1994 yılında kaybetti. Amerikalı olan ve Nirvana grubunun solisti olan ünlü gitarist 27 yaşında aramızdan ayrıldı.

amy-winehouse.jpg

Amy Winehouse:

Londra’daki evinde yine ölü bulunan müzisyenlerden olan Amy Winehouse’un cesedi yakılarak cenazeye ailesi ve arkadaşları katıldı. Özellikle çalkantılı özel hayatı ile bir döneme damga vuran Amy Winehouse Rnb, soul ve caz müziğindeki çalışmaları ile biliniyordu.

Janis Joplin:

Henüz 27 yaşındayken müziğe ve dünyaya veda eden müzisyenlerin başında sayılan Janis Joplin yüksek dozda eroin sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Haftalarca üst sırada kalan şarkılara imza atan Janis Joplin’in bu durumu hayranlarını oldukça üzmüştür.

Gökhan Semiz:

Doksanların en çok bilinen gruplarından olan Vitamin grubunun en önemli müzisyenlerinden olan Gökhan Semiz trafik kazası sonucunda yaşamını yitirerek hayranlarını ve sevenlerini yasa boğan sanatçılar arasındadır. Grubun solisti idi ve ölümünden sonra Gökhan Semiz anısına grup yeni albümlerine devam etti ve sahneye tiyatro oyunları kondu.

baris-akarsu.jpg

Barış Akarsu:

30 yaşını geçmeyen ve yine bir trafik kazasında hayatını kaybeden Türk müzisyenler arasında adı geçen Barış Akarsu, Akademi Türkiye ile tanınmış ve çıkardığı albümleri ile oldukça fazla bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Yaş gününde trafik kazası geçirmesi ile de ailesini yasa boğmuştur.

Jimi Hendrix:

Gitar virtüözü ve söz yazarı olan olan Jimi Hendrix de 30 yaşından önce 1970’te hayatını kaybetmiştir. Bir otelin zemin katında ölü bulunan Hendrix sol eli ile gitar çalıyordu ve dizeleri tersten eklenen gitar kullanıyordu. Bu da Jimi Hendrix’in ne kadar başarılı bir müzisyen olduğuna örnekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir