Medya

69. Emmy Ödül Töreni’nde Şıklık Yarışı

Los Angeles’ta bu yıl 69.’su düzenlenen Emmy Töreni’ne, birbirinden ünlü yıldız adeta akın etti. Ünlü isimler, kırmızı halıda basın mensuplarına boy gösterirken birbirleriyle girdikleri amansız şıklık yarışı, izleyenlerin ziyafet keyfini katladı. Tören öncesi ünlü isimlerin kırmızı halı pozlarını değerlendirenler, ünlü yıldızlara tam not verdi.

69-uncu-emmy-odul-toreni.jpg

Türkiye saatiyle sabaha karşı gerçekleşen ve Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosunda düzenlenen 69. Emmy Töreni’nde ödül kazananlar kadar, tören öncesi ünlülerin kırmızı halıdaki şıklıkları da geceye damga vuran bir başka olaydı. Özellikle usta oyuncuların boy gösterdiği gecede ünlülerin şıklık yarışı tam anlamıyla nefes kesti.

69-uncu-emmy-odul-toreni-nicole-kidman.jpg

2017 yılı Emmy Ödül töreninde kırmızı halının en şıkları arasında, Nicole Kidman ilk sırayı çekti. Ünlü yıldız, yıllara meydan okuyan stili ve güzelliğini bir kez daha davetlilere sergilerken, giydiği kırmızı elbise ile göz kamaştırdı. Son dönemlerde özel davetlerde en şıklar arasına sürekli girmeyi başaran ünlü yıldızın, Emmy Ödül Töreninde giydiği Calvin Klein marka elbise izleyenlerden tam not aldı. Elbisesini, Harry Winston marka mücevherler ile tamamlayan Kidman, kırmızı halıda bir prenses gibi süzüldü.

69-uncu-emmy-odul-toreni-heidi-klum.jpg

Heidi Klum ise Kidman gibi kırmızıyı tercih eden bir diğer yıldız oldu. Nicole Kidman’ın elbisesine benzeyen ancak detaylarında farklarıyla ayrılan elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Klum, Dundas marka, bacak ve göğüs dekolteli elbisesi, Giuseppe Zanotti marka ayakkabıları ile bütünlük oluştururken, oversize aksesuarlarıyla oldukça otantik bir görünüme bürünmüştü.

69-uncu-emmy-odul-toreni-siklik-yarisi.jpg

Gittiği her yerde her zaman şık görmeye alışılan Jessica Biel de davetlilerce adından söz edilen bir diğer yıldız oldu. Ancak elbisesi ile ilgili görüşler kafalarda soru işareti yarattığı için görenler ikiye bölündü. Elbisesinin kendisini kilolu gösterdiği görüşüne katılanlar kadar, bu fikre katılmayanlar da vardı. Ralp & Russo markalı metalik gri olan ve bacak ve sırt dekoltesine sahip elbisesi Emmy’nin konuşulanlarından oldu.

69-uncu-emmy-odul-toreni-kim-ne-giydi.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir