Gündem, Medya

Adnan Oktar “Homoseksüel lobisi mücadelemden rahatsız, beni kıskanıyor’

İnternette sansür düzenlemesi için AKP’nin yaptığı düzenlemeden rahatsızlığını ifade eden Adnan Oktar, homoseksüel lobisinin kendisini kıskandığını söyledi.

Adnan Oktar hakkında, A9 kanalında yaptığı program nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı tarafından suç  duyurusunda bulunulmuştu.Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr.Ali Erbaş “Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş”yorumunu yapmış ve programı gördüğü anlarda tüylerinin diken diken olduğunu ifade etmişti.

Son olarak çıkartılan Torba yasasına göre;”RTÜK’ün denetim alanında bulunmayan internet yayınlarına düzenleme getiren maddeye göre televizyon yayını için lisansı bulunan kuruluşlar internet sitesinden yayın yapabilecekler. Ancak bunun için ayrıca lisans almaları gerekecek.” maddesi konulmuştur.Aynı zamanda A9 kanalı için 5 defa program durdurma ve idari para cezası verilmesi kararlaştırılmıştı.

Adnan Oktar ise RTÜK denetiminden rahatsızlığını ifade ederken şunları söyledi; “Beni kıskanıyorlar. Bunlar çeşitli makamlara gelerek beni durdurma, hatta tutuklama tavsiyesi gibi konuşmalar yaptılar. Bunların baskı gücü çok yüksek. Homoseksüel lobisi de çok yangın, çok rahatsız mücadelemden. İngiliz derin devleti içerisinde bu homoseksüel lobisi. Bir üst kimlik olarak dünyadaki en büyük yapılanma.”

Ayrıca konunun kökünden hallolduğunu söyleyen Oktar, ‘kedicik’ olarak bilinen kadınların artık programda olmayacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir