Spor

Kasımpaşalı Trezequet Galatasaray Yolunda

Seneye Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olan Galatasaray, Kasımpaşalı Trezequet ile yakından ilgileniyor. 

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’ nın Anderlecht’ den kiralık olarak kadrosuna kattığı Trezequet (Mahmoud Ahmed) Süper Lige adeta damga vuran bir performans sergileyerek otoritelerin dikkatlerini üzerine çevirebilmeyi başarabilmişti. Bunun üzerine Kasımpaşa yönetimi lig biter bitmez Trezequet’ in opsiyonundaki 2 m Euro’ luk bonservis bedelini ödemekte tereddüt etmemişlerdi.

Galatasaray bu günlerde UEFA’dan gelecek haberi beklerken transfer çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezon planlaması içinde önde yer alan Kasımpaşa’nın Mısırlı yıldızı Trezeguet için Kasımpaşa ile görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kasımpaşa Kulübü Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Trezeguet ile ilgili transfer duyumlarına dair beIN Sports’ a açıklamalarda bulundu. Transferin gözdesi Trezeguet ile ilgili açıklamalar yapan Bilgin; “Başarılı bir sezon geçirdi. ‘Burada devam edeceğim, Türkiye’de başka takıma da gitmek istemiyorum’ dedi. Ama bir opsiyonu var ve bir haber bekliyoruz. Galatasaray ile ilgili benim gördüğüm kadarıyla net bir şey yok. Dünya Kupası’nda Salah’ ın yanında oynayacak ve herkesin gözü üstünde olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bu transfer için Galatasaray, Kasımpaşa’nın 5 m Euro bonservis bedeli belirlediği Trezequet için 3.5 m Euro’ ya kadar indirebilmeyi hedefliyor. Bunun gerçekleşmemesi doğrultusunda ise Trezeguet için Eren ve Tolga’yı teklif etmeye hazır olan Galatasaray son olarak 1 milyon Euro ve bir sonraki satıştan da yüzde 15 vereceği bildiriliyor.

 

  1. Trezequet Galatasaray' da başarılı olabilir mi?

    1. Yerinde bir transfer olur
    2. Bakalım görelim ne olur.
    3. Gelirse Galatasaray' da kadroya dahi giremez
    8 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir