Gündem, Haberler

FETÖ’nün Kalesi Pensilvanya’daki O Eve Girildi

Terör Örgütü FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in ikamet ettiği Pensilvanya’daki mekânda güvenlik önlemleri tedbirleri alındığı söylendi. Alınan bilgiler ışığında evin, tam otuz altı tane kamera ile tarandığı bilgisi verildi. Kendisine ait şahsi odasında dahi kameraların bulunduğu haber verildi. Hatta, şahsi odasına dahi en güvendiği dört kişinin ancak girebildiği şeklinde bilgi verildi.

İçerik Navigasyonu

Yok Artık Dedirten Görüntüler

Alınan bilgilere göre o eve girildi. Ve insana yok artık dedirten görüntüler ortaya çıktığı haberi verildi. Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan Pensilvanya Eyaletinde ikamet eden Fethullah Gülen, takriben dört yüz dönümlük bir mekâna sahip bir orman tesisinde kaldığı söylendi. Sabah gazetesi güvenlik odasına girdiğini açıkladı. Gülen’in canının emniyeti için oluşturulan odadan da detaylar elde ettiğini açıkladı.

Kameralar İle Korunma

Sabah gazetesinden İsa Tatlıcan’ın yaptığı haberde, Fethullah Gülen’in ikamet ettiği Pensilvanya’daki mekânda güvenlik önlemleri tam otuz altı kamera ile sağlanmakta. Gülen, yaşam alanını dahi kontrol ettirmekte olduğu anlatıldı. En çok güvendiği sadece dört kişi bu güvenlik odasına yaklaşabiliyor. Diğer mekân kalanları dahi bu güvenlik odasına yaklaşmıyor.

Haberde, yatak odalarının bile takipte olduğu, ilk başta Gülen’in yatak odasının olduğu koridor olduğu ifade edildi. Gülen’in sağ kolu olarak belirtilen Cevdet Türkyolu ile yan yana odalarda kaldığı haber verildi. Ayrıca Gülen’in özel odasının hemen önünde de bir istirahat koltuğu bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Şaşırtıcı bir durum olarak ta tesiste bulunan hiçbir odanın kilitli olmaması olarak gösterildi.

Gizli Servisler de İzliyormuş

Güvenlik kameraları tarafından gece ve gündüz adım adım takip edildiği haberi verildi. Üstelik kayıt eden sadece yakınları değil, FBI yetkilileri de yirmi dört saat tesisin içerisini kayıt altına aldığı bilgisi paylaşıldı. İki tane FBI görevlisinin güvenlik odasında sürekli bulundukları vurgusu yapıldı. Bir de FBI helikopterinin sıkı bir şeklide tesisi havadan gözetim altında tuttuğu bilgisi sunuldu.

Direkt Temas Mümkün Değil

Pensilvanya’da ikamet eden hemen hiç kimsenin Gülen ile direk temasının kurulmadığı bilgisi verildi. Haberde, ancak güvenlik odasında bulunan görevli şahısların telefon vasıtası ile Gülen ulaşabildiği bilgisi vardı. Sabah gazetesi; tesislerdekiler, hemen her şeyde sağ kol olduğu söylenen Türkyolu bilgilendirdikleri haberi geçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir