Eğlence, Yaşam

Yeni Trend Kızıl Saçlar!

2017 yılının en popüler saç renklerinin başında kızıl geliyor. Birçok ünlü ismin tercih ettiği bu renk, sahip olduğu birden fazla tonuyla birçok ten rengine uyum sağlayabildiği için, bir çok kadın tarafından rahatça kullanılabiliyor. Dikkat çeken bu renk tonları, ileride de popüler olmaya devam edecek gibi görünüyor. Eğer siz de saç renginizi kızıla değiştirmeyi düşünüyorsanız, gelin beraber kızıl saç tonları ve isimlerini inceleyelim.

  • Bakır Kızıl

Açık kızıl tonlarından olan bakır kızıl rengi, kırmızıdan çok turuncuya yakın olan renk kategorisiyle beyaz ve buğday tenli kadınlara çok yakışan bir renk. Son yıllarda televizyonda bir çok ünlünün saç rengi tercihi olan bakır kızıl, kişiye feminen bir hava katıyor. Tüm saçı sadece bakır tonuna boyatabileceğiniz gibi, dilerseniz aralarına sarı ışıltılar da attırabilirsiniz. Kendisi için doğru tonu bulabilen kadınlarda çok doğal duran bu ton, 2017’de çok popüler.

  • Şarap Kızılı

Şarap kızılı saç rengi, çok zengin bir tona sahip olup özellikle ışıkta çok güzel parladığı için oldukça ilgi çeken bir renktir. Bu ton, koyu kızıl saç rengi kategorisine girer. Dikkatleri üzerine çekmeyi seven kadınları kızıl saç tonları arasından tercihi kesinlikle şarap kızılı saç rengi olmalıdır. Bir çok ten rengine uyumlu olan bu renk, beyaz tenli kadınları olduklarından daha soluk gösterebilir, bu nedenle şarap kızılı saç rengini tercih eden beyaz tenli kişiler tonunu çok iyi ayarlamalı ve makyajlarını da ona göre yapmalıdırlar. Şarap kızıl saç renginin kendi içinde bir çok tonu vardır, bu nedenle herkesin kendi cilt tonuna göre bir renk bulması oldukça kolay.

  • Kızıl Kestane

Kızılın daha çok kahverengiye çalan bir tonu olan kızıl kestane, tüm cilt renklerine uyum sağlar, kahverengi gözlü kadınlarda da çok doğal durur. Aynı şarap kızılı rengi  gibi, kızıl kestane de koyu kızıl saç rengi kategorisinin içindedir. Bu saç rengi diğer kızıl tonları kadar iddialı olmadığı için kullanımı daha kolaydır. Kızıl tonlarını kullanmak isteyen ancak çok iddialı bir ton istemeyen kadınların tercihi kızıl kestane olmalıdır.

  • Bordo Kızılı

Bordo kızılı, koyu kızıl saç rengi olup mor rengini içinde barındıran bir kızıl tonudur. Özellikle esmer tenli kadınlara çok yakışan bu renk, oldukça olgun gösteren ilgi çekici bir renktir. İçindeki farklı renklerle ışıkta çok ayrı bir parlaması vardır. Eğer koyu ve zengin tonlardan hoşlanıyorsanız, bu renk tam size göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir