Dünya, Haberler

ABD’li Tarikat Üyesinden İlginç İddia : Pazar Günü Kıyamet Kopacak

Amerikan basınında çıkan habere göre Hristiyan bir tarikat üyesi olan David Meade pazar günü kıyametin kopma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylüyor ve buna neden olacak şeyin ise evrende varlığı henüz ispatlanmamış olan ve adına X denilen bir gezegenin pazar günü Dünya gezegenine en yakın konumda olacağı ve bu yakınlığın da dünyamız için büyük bir felakete yol açabileceği düşüncesi. 

david-meadle.jpg

Nasa Bu Komplo Teorilerini Yalanladı

Kendisinin bir tarikat mensubu olmasından çok bir komplo teorisi üreticisi olduğu ile ilgili haberler yayılan David MAine ısrarından vzageçmiyor ve pazar günü dünyanın büyük bir felaketle karşı karşıya kalabileceğini söylüyor. bunun üzerine ise Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) konu ile ilgili bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı ve NASA yapmış olduğu açıklamada hızla yayılan bu söylentilerin tümü yalanlanarak haberin kesinlikle asılsız olduğu iddia edildi.

kiyamet-mi-kopacak.jpg

Komplo teoristi David Meadenin  ise konu ile ilgili herhangi bir kanıta dayanmadan pazar günü dünyada kıyamet kopacağını bildirmesi ve bu dayanaksız haberin hızla yayılarak Amerika halkı arasında bir paniğe neden olması ise merak uyandırdı. Hristiyan bir tarikatın üyesi olduğu belirlenen David Maine kıyamet kopacağı ile ilgili söylentiyi yayarken aynı zamanda gezegenlerin konumundan bilimsel bir biçimde bahsetmiyor, aynı zamanda Maine henüz adı konmamış olan X gezegeninin şu anki konumu itibari ile çeşitli doğal afetlere deprem, tsunami, volkanik patlamalar gibi yol çaıp açmayacağı ile ilgili de herhangi bir bilgi vermiyor. Kendisinin herhangi bir kanıt sunma ihtiyacı duymadan yaratmış olduğu bu söylentinin halk arasında bu denl paniğe yol açması ve NASA’nın bilim adamlarının konu ile ilgili açıklama yapması ise çıkan söylenti kadar ilginç bir olay oldu.

  1. Sizce Pazar Günü Kıyamet Kopacak Mı?

    1. İddialar doğru olabilir, neden olmasın?
    2. Saçmalık, kesinlikle kopmaz
    3. Bu haberlerden bıktık artık kopsun şu kıyamet!
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir