Medya

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Büyük Heyecanı Başladı

Nihayet evlenen çift, ne zaman evleniyorlar, düğün nerede olacak, nikâh şahitleri kim olacak gibi tüm soruların yanıtları nihayet tek tek belli oldu.

seyma-subasi-acun-ilicali-evleniyor.png

18 – 19 Eylül’de Fransa’da bir sahil kasabası olan St.Tropez’de meydana gelecek görkemli düğün için Şeyma Subaşı, özel uçakla Fransa’ya gitti. Sık sık sosyal medya hesabından fotoğraf ve videolar paylaşan Şeyma Subaşı’nın gelinlik konseptli kıyafetler gitmesi dikkat çekti. Uçağın üzerine de baş harflerinin olduğu kalp şeklini paylaşan Subaşı, uçağa binerken çekilen fotoğraflarını instagram hesabından “Sakin olun, gelin yolda.” notuyla takipçilerine bildirdi.

seyma-subasi-acun-ilicali-dugun-tum-detaylar.png

Peki yılın düğününün detayları nelerdir göz atacak olursak :

Ünlü yapımcı ve TV 8’in sahibi medya patronu Acun Ilıcalı, ile sevgilisi Şeyma Subaşı’nın düğün detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. 18 – 19 Eylül’de Fransa’nın sosyetik sahil kasabası St. Tropez’de evlenecek olan çift, uzun uzun düşündükten sonra burada karar kıldı.

YILIN DÜĞÜNÜ

Bir çocukları olmasına rağmen, evlenmeyen ve uzun zamandır evlilikleri beklenen çiftin düğünü, “yılın düğünü” olarak nitelendiriliyor. Çiftin bu görkemli düğününe yaklaşık 250 misafirinin eşlik etmesi bekleniyor. Çift, imzalarını 18 Eylül’de, St. Tropez’e komşu olan Marsilya Kentindeki Türkiye Konsolosluğunda atacak. Acun Ilıcalı’nın şahitliğini, yakın dostu Esat Yontunç yapmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı’nın şahitliğini ise ablası Kübra Subaşı gerçekleştirecek.

seyma-subasinin-gelinligi.png

Çift davetiyeleri ile de konuşulmuştu. Davetiyenin en büyük özelliği ise sade olmasıydı. Çift, davetiyeleri dağıtırken, dikkat çeken bir diğer detay da katılımın 9 Ağustos Çarşamba gününe kadar belirtilmesiydi.

seyma-subasi-dugun-hazirliklari.png

Davetliler bugün, Türk Hava Yolları’ndan kiralanan özel uçakla kendi konuklarıyla birlikte, Fransa’nın Nice kentine uçacak. Oradaki havaalanında bekleyen özel helikopter ise, çifti ve şahitlerini Marsilya’ya götürecek. Grup, daha sonra aynı helikopter ile St. Tropez’e yolculuk yapacak. Düğün için, Byblos adlı Otel’in disco salonunu kapatan Acun Ilıcalı, burada hazır bekleyen konuklarının yanına eşi ile geçmiş olacak. Düğün ise, 19 Eylül’de Bagatelle adlı kulüpte, açık havada gerçekleşecek ve gece 24:00’a kadar sürecek. Şeyma Subaşı’nın ise nasıl bir gelinlik giyeceği merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir