Geyik, Haberler

Adnan Oktar’ın Kedicikleri Hangi Bölümlerden Mezun?

Gündemden bir türlü inmek bilmeyen Adnan Oktar’ın “Kediciklerim” diye seslendiği kızları hakkında merak edilen birçok konu var. Fizikleri, cüretkar kıyafetleri, makyajları ile dikkat çeken kızların eğitim durumları da en çok merak edilen konular arasındaydı. İşte Adnan Oktar’ın kediciklerinin mezun olduğu okullar…

adnan-oktar-ve-kedicikleri.jpg

İçerik Navigasyonu

Öncellikle Adnan Oktar kimdir?

Adnan Oktar, 1956 senesinde Ankara’da dünyaya gözünü açmış şahsına münhasır bir din adamıdır. Kamuoyunda kendisinden Adnan Hoca diye bahsedilir. Adnan Oktar grubuna bağlı çeşitli yayın organları; televizyon ve internet sitelerinde başlıca evrim karşıtlığı, yaratılışçılık, mehdilik, ahir zaman, İsa’nın dönüşü, mesih gibi konular hakkında yayın yapmaktadır.
Bu yayınların en ünlüsü de A9 kanalında yayınlanan sohbet programlarıdır. Her gün ekran karşısında Adnan Oktar’a eşlik eden, “Kediciklerim” diye çağırdığı kızların eğitim aldığı okullar ise herkesi şaşkına çevirmektedir. İçlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyanı bile var!

kedicik-gulsah-gucyetmez.jpg
Programın gözdesi Gülşah, Makine Mühendisliği mezunu

Gülşah Güçyetmez, kedicikler arasında en gözdesi. Makine mühendisi olan Güçyetmez, Yıldız Teknik mezunu. Üniversite yıllarında Adnan Oktar’ın kitaplarını okuyan Güçyetmez, ardından Adnan Oktar ile tanışmış ve programa dahil olmuş. Adnan Oktar’ın “Kedi canını senin” lafını çok sevdiğini belirtiyor.

kedicik-ebru-altan.jpg

Boğaziçi mezunu kedicik Ebru Altan

Bir diğer gözde kedicik Ebru Altan ise Boğaziçi İş İdaresi mezunu. Altan, yoğun makyajının nedenini, “İnsanlara olan sevgi ve saygımı böyle gösteriyorum” diyerek açıklıyor.

kedicik-damla-pamir.jpg

Amerikan Kültürü ve Edebiyatı’ndan mezun Damla Pamir

Haliç Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bitiren Damla Pamir bir röportajında, diğer kedicikleri kıskanmak bir yana hepsiyle çok iyi anlaştığını ve aşırı muhafazakar bir karaktere sahip olduğunu belirtti.

kedicik-ceylan-ozbudak.jpg

Mütercim Tercüman Ceylan Özbudak

Ceylan Özbudak, İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce Mütercim Tercümanlık okudu. Özbudak’ın babası yaklaşık on sene önce, “Kızımı kurtarın” diye demeç vermişti.

kedicik-aylin-kocaman.jpg

Aylin Kocaman iki fakülte mezunu

Aylin Kocaman, hem Ankara Üniversitesi, hem de İstanbul Üniversitesi’nden mezun. Kocaman, Amerikan Kültürü ve İngiliz Edebiyatı bölümlerini okudu. İnsanlar tarafından sevilmek ve tanınmak kendisi için büyük mutluluk kaynağı olduğunu belirten Kocaman, aynı zamanda annesinin de koyu bir Adnan Oktar hayranı olduğunu söyledi. Ayrıca kanserden vefat eden babasının, tedavisi boyunca masraflarını Adnan Oktar’ın karşıladığını söyledi.

  1. Sizce Kediciklerin eğitim durumlarının Adnan Oktar'ın programa etkisi nedir?

    1. Kültürlü olmaları büyük avantaj
    2. İstedikleri kadar okumuş olsunlar, program tam bir fiyasko
    3. Programla ilgilenmiyorum
    4. Onlar da kim, ilk defa duyuyorum
    13 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir