İlişkiler, Kadın, Yaşam

Aldatıldığınızı Anlamanın 5 Yolu

Ancak aldatan insan, tutum ve davranışlarındaki farklılıklarla kendisini ele verebilir. Sizin tek yapmanız gereken şey partnerinizi iyi gözlemlemek olacaktır. Eşinizin veya sevgilinizin sizi asla aldatmayacağını düşünmeyin ve aşağıda yer alan listeyle her an tetikte olun. İşte aldatıldığınızı anlamanın 5 yolu;

1) Beğendiği şeyler değişiyorsa

Hiç sevmediği müzikler dinliyor veya hoşlanmadığı türden filmleri izliyorsa bu işte bir bit yeniği var demektir. Hele ki bir de kişisel bakımına özen göstermeye başlamışsa bunun nedeni size olan aşkı değil, hayatında olan başka bir kişi olabilir. Buna ek olarak sizi sürekli aşağılıyor ve kendisini sürekli övüyorsa aldatılma ihtimaliniz oldukça yüksek demektir.

aldatildiginizi-anlamanin-yollari.jpg

2) Telefonunu sizden saklıyorsa

Normalde eve geldiği zamanlarda telefonunu ortada bırakan, telefonu çaldığında kim olduğunu öğrenmek için size soran eşiniz, telefonunu saklamaya başlamışsa ve telefon çaldığında duyulmasın diye sessize alıyorsa geçmiş olsun. Hele bir de başkalarıyla mesajlaşıyor, sorduğunuzda ise ‘Arkadaş Grubu’ diyorsa aldatılıyorsunuz demektir.

3) Sizi sevdiğini söylemiyorsa

Sizi sevdiğini söylemeyen ve size sevgi sözcükleri kullanmayan partneriniz, bunları başka birine yaptığı için size enerjisi kalmıyor demektir. Evde oturup baş başa film izlemek yerine erkenden yatağa gidiyor veya halletmesi bir iş olduğunu söyleyip telefonda gizlice mesajlaşıyorsa ilişkiniz birmiş demektir.

aldatildiginizi-nasil-anlarsiniz.jpg

4) Sizi fark etmiyorsa

Saçınız ve kıyafetinizle ilgili yorum yapmıyor, bir de üstünü sizi sürekli başkalarıyla kıyaslayıp duruyorsa hayatında başka biri vardır.

5) Eve geç geliyorsa

Eskiden eve gelmek için saatleri sayan eşiniz artık daha geç geliyorsa, bitmeyen mesailer ve toplantılara kalıp eve geldiğinde hiçbir enerjisi kalmıyorsa, enerjisini toplantılarda değil başak insanlarla atıyordur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir