Eğlence, Medya

Aleyna Tilki Amerika’ya Uçtu

Okulunu dondurduktan sonra dil eğitimi için annesi ile Amerika’nın Los Angelas eyaletine uçan Aleyna Tilki henüz hangi okulda eğitim alacağını bilmediği için okul araştırmaları ve kayıt işlemleri yapmak üzere Amerika’ya gitti. 9 Aralık’a kadar Amerika’da eğitim alacağı okulu belirlemek için kalacağı konuşuluyor.

aleyna-tilki.jpg

İçerik Navigasyonu

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında doğan Aleyna Tilki aslen Konyalı bir ailenin kızıdır. Katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasında söylediği “Gesi Bağları” türküsü ile Türk halkının gönlünde taht kuran Aleyna Tilki 2016 yılında Emrah  Karaduman ile beraber çıkardığı “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla  müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.

aleyna-tilki-amerika-ya-ucuyor.jpg

 2017’nin En Çok Dinlenenleri Arasında

İlk defa 2016 yılında çıkardığı cevapsız çınlama ile müzik listelerini altüst eden aleyna tilki 2017 yılında çıkardığı sen olsan bari şarkısı ile de aynı başarısını devam ettirdi.

aleyna-tilki-okulu-dondurdu-mu.jpg

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Veto

 Bir çok kişi tarafından küçük yaşta olmasına rağmen içkili mekanlarda sahne alması eleştirilen Aleyna Tilki’nin bu durumu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına kadar uzandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın aldığı karara göre Aleyna Tilki’nin 18 yaşına kadar içkili mekanlara girmesi ve sahne alması yasaklandı. Bu konuda Aleyna Tilki içkili mekanlara sahneye çıkmasının gerçekten doğru olmadığını bu yüzden bu karara uyacağını ancak bu süre zarfında halk konserleri vereceğini açıkladı.

  1. Aleyna Tilki'nin eğitimini dondurup Amerika'ya gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

    1. Çok yanlış, her şeyden önce eğitimini tamamlaması gerekirdi
    2. Bu çocuk okuyup doktor mu olacak? Bence alanında kendini geliştirmesi daha mantıklı
    3. Belki zaten eğitimi için bu kararı vermiştir
    4. Fikrim yok
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir