Medya

Aleyna Tilki Egoda Sınır Tanımıyor: ‘Behzat Uygur Kim, Ünlü Biri Sanırım’

Behzat Uygur’la alakalı yaptığı paylaşım sebebiyle ünlü şarkıcıya sosyal medyadan tepkiler yağdı.

Tartışmanın başlangıcı ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin geçen günlerde Instagram’da ünlü bir fenomenin fotoğrafını kendi fotoğrafı gibi paylaşması sonucu başlamıştı. Bu paylaşım sebebiyle sosyal medyada alay konusu haline gelen Tilki’ye bir darbe de Behzat Uygur’dan gelmişti. Behzat Uygur kendi hesabında Aleyna Tilki’nin paylaştığı fotoğrafın üzerine kendi kafasını koyması büyük tartışmaya yol açmıştı.

behzat-uygur.jpeg

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’den şok edecek paylaşım. Kendisine ait sosyal medya hesabı Twitter’da “Behzat Uygur kim? İsmini daha önce duydum ama ne iş yaptığını bilmiyorum… Ünlü biri sanırım. Aydınlatın.” şeklinde yaptığı paylaşım herkesi şoke etti. Ünlü ve genç şarkıcının Türk tiyatrosuna yıllardır emek veren Behzat Uygur ile alakalı bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.

aleyna-tilki-nasil-hayati-hakkinda.jpg

Türk pop müziğine hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı gelen tepkiler üzerine yine kendi hesabından yaptığı açıklamayla durumu kotarmaya çalıştı. Yaptığı açıklama şu şekildeydi “Yaşım gereği eskileri bilmememi hoş görün, aydınlandım biraz teşekkürler. Saygılar hürmetler.”

Behzat Uygur’dan Açıklama

Ünlü tiyatrocudan açıklama çok geç gelmedi. Ünlü şarkıcı hakkında olmamış meyve benzetmesi yaptı. Behzat Uygur’da Aleyna Tilki’nin yaptığı açıklamaya sosyal medya hesabı Twitter’dan cevap verdi. Verdiği cevap şu şekildeydi “ Olmamış meyve ağzı kapatılmış torba içerisinde saklandığında meyvenin içindeki etilen gazı harekete geçer ve meyve daha hızlı olgunlaşır.”

aleyna-tilki-behzat-uygur.jpg

Aleyna Tilki Cephesinde Bu ilk Değil

Genç şarkıcı tarafından yapılan gaflar arasında Behzat Uygur’a yapılan ilk değildi. Daha öncede Nazım Hikmet’in adını kullanarak bir açıklaması olmuş ve ünlü şarkıcı çok büyük tepki toplamıştı.

Önceki tartışmasında ise genç şarkıcı yine sosyal medya hesabında Behzat Uygur’da olduğu gibi bir paylaşımda bulunmuştu. Ve bu paylaşımla gündeme gelmişti. Yaptığı paylaşım sonucunda kendisine gelen eleştirilere karşılık olarak yine kendine ait sosyal medya adresinde “Popüler olan şeyler, kalitesiz olacak diye bir şey yok. Nazım Hikmet de popüler mesela.”  Diye açıklamada bulundu ve çok büyük tepki görmüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir