Medya, Sizce

Aleyna Tilki’den Çalıntı Fotoğraf İddialara Sert Yanıt!

Son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gündeme gelen Aleyna Tilki çok konuşuldu. Alman fotoğrafçı Frauke Hagen’ın 2015 senesinde paylaştığı fotoğrafı 2016 yılında kendi fotoğrafıymış gibi paylaşan Aleyna Tilki eleştirilerin hedefi oldu.

Alman fotoğrafçı Hagen, Instastory’de konuyla ilgili açıklama yapınca gerçek ortaya çıktı. Fotoğrafçı yaptığı açıklamada ‘Belli ki bir Türk popstar benim iki yıl önce Kanada’da yaşadığım sırada çektirdiğim fotoğrafı çalmış’ dedi. Bu durumun ardından Tilki, sosyal medya üzerinden ağır eleştirilerin hedefi oldu.

aleyna-tilki-hirsizlik.jpg

Aleyna Tilki’nin başka fotoğrafları da çaldığı sosyal medyada yazılırken, iddialara yanıt yine genç popçudan geldi.

Tilki, “Ben beğendiğim insanların fotoğraflarını kullanıyorum. Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler. Çünkü bu dünyadan sevgi, saygı ve merhameti çalıyorlar” sözleriyle adeta kendisini eleştirenlere ateş püskürdü.

aleyna_tilki_hamile_mi.jpg

Genç Şarkıcı Bunu Hep Yapıyor

Aleyna Tilki, sosyal medya hesaplarını son derece aktif kullanan bir isim. Özellikle yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’ ile iyi bir çıkış yakalayan Tilki’nin sosyal medya paylaşımları da arttı. Takipçi sayısı günden güne yükselen Tilki’nin neden ünlü isimlerin fotoğraflarını kullandığı merak konusu olurken, pek çok kişi henüz reşit bile olmayan Aleyna Tilki’ye yüklenilmesinin doğru olmadığı görüşünde.

 

instagram-hesabini-caldiran-aleyna-tilki-twitter-dan-agzina-geleni-soyledi.jpgBeğendiği kişilerin fotoğraflarını yüklediğini açıklayan Tilki, açıklamalarına rağmen sosyal medyada ti’ye alınmaya devam ediyor. ‘Çaldığın o fotoğrafı yerine koy lütfen, eğer kendin olduğundan pek emin değilsen.’ Gibi ifadelerle sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Tilki, sessizliğini en sonunda bozdu. Kendisini eleştirenlere ateş püskürdü.

Profilinde hala kendisine ait olmayan görseller bulunan Aleyna Tilki’nin eleştirilerin ardından bundan sonra yapacağı paylaşımlar da merak ediliyor. Peki siz Aleyna Tilki’nin bu paylaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

  1. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin sosyal medyada çalıntı fotoğraf yayınlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

    1. Henüz 17 yaşında, ne bekliyorsunuz ki?
    2. O kişilerin kendisi olduğuna inanmadığı sürece problem yok.
    3. Yaptığını çok hatalı buluyorum
    7 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir