Medya

Aleyna Tilki’den İlginç Açıklamalar

Number1 Türk radyosunda yayınlanan ‘Kadir Çetin ile Numberone Star’ isimli programa katılan genç ve popüler şarkıcı Aleyna Tilki radyo kanalına yine çok ilginç açıklamalarda bulundu.

aleyna-tilki-hakkinda.jpg

 Genç şarkıcı Aleyna Tilki Number1 Türk Fm’e hakkında merak edilen konular ile ilgili çok samimi açıklamalarda bulundu. Okulunu sık sık değiştirdiğini ve bunun nedeninin hayranları tarafından çok merak edildiği sorulan şarkıcı Aleyna Tilki, okul önünde fanlarının bir araya gelerek gösteri yapmalarından kendisinin ve okul yönetiminin rahatsız olması ve bu durumdan dolayı can güvenliğinin tehlikeye girdiğini anlatan Tilki bu nedenle okulunu çok sık değiştirmek zorunda kaldığını anlattı. 

aleyna-tilki-nasil-populer-oldu-hayati-hakkinda.png

Okula gittiği zamanlarda bazı kız arkadaşları tarafından çok fazla kıskanıldığını anlatan Aleyna Tilki ünlü olmadan önce de bu kıskançlığın olduğunu söyledi. Kız arkadaşları tarafından okul koridorlarında çok fazla taciz edildiğini ve zaman zaman dayak bile yediğini anlatan Aleyna Tilki kız arkadaşlarından daha güçlü olduğu halde onlara zarar vermediğini ama onların kendisine kimi zaman şiddet gösterdiklerini anlattı.

aleyna-tilki.jpeg

Kariyeri ile ilgili çok büyük hedefleri olduğunu anlatan Aleyna Tilki ancak aile hayatına da çok büyük önem verdiğini anlattı. Çok mutlu ve huzurlu bir ailesinin olduğunu anne ve babasının aşkına çok imrendiğini anlatan genç şarkıcı kendisinin de ailesi gibi mutlu bir aile hayali kurduğunu söyledi. Hayallerini en kısa zamanda gerçekleştirebilmek adına 25 yaşında evlenmek istediğini ve hemen arkasından çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen popüler şarkıcı Tilki çocukları çok sevdiğini ve genç yaşta kendisinin de anne olmanın hayalini kurduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir