Geyik, İlişkiler, Medya, Sizce

Alişan-Eda Erol Cephesi Halkı İkiye Böldü!

Son dönemin en çok konuşulan kadınlarından birisi, Eda Erol. Konservatuarı bitirdikten sonra birkaç dizde boy gösterip biraz da mankenlik yapmış diyorlar ancak biz hiç hatırlamıyoruz bu kısmını. Onun magazin gündeminde yer alma sebebi kendi şöhreti değil, ablası Esra Erol’un şöhreti de değil.

Hatta Alişan’ın nişanlısı olması bile değil! Gündemde olmasının sebebi, Alişan’ın onun gıyabında Türk toplumuna verdiği kadınlık (!) dersleri… Müzmin bekar Alişan sonunda kendine evleneceği bir kız buldu. Düğün tarihi yaklaşırken, yaptığı açıklamalarla çok konuşulsa da bir gazeteye verdiği röportaj sonrasında, büyük bir kesimin tepkisi ile karşılaştı.

alisan-ile-eda-erol-un-nisani.jpg

Nişanlısı Eda için “çok güzel olsa evlenmezdim”, “ Eda elbette terliklerimi ayağıma getirecek” benzeri açıklamaları yüzünden tepki çekti. Savunma olarak da, “karım dizilerde öpüşebilir deseydim modern olacaktım, göğe çıkarılacaktım” benzeri sözler sarf etti.

Nişanlısının bu açıklamalarından sonra gözler Eda Erol’a çevrildi. Erol, instagram hesabında seksi pozlar paylaşarak göndermeli mesajlar verdi. Ancak damat tarafından tepki gelmiş olacak ki kısa süre sonra bu fotoğrafları silip Alişan ile mutluluğunu paylaşan bir fotoğraf yayınladı. Bu olay sosyal medyada dillere dolandı.

eda-erol-kimdir.jpg

ERİL TAHAKKÜM MÜ, GELENEK Mİ?

Hemen ardından Esra Erol, Alişan’a yapılan baskılara dayanamamış olacak ki, kocasına terliklerini götüreceğini söyledi. Eniştesine de terliklerini götürdüğünü ifade ederek, ablasının yapmadığı kadınlık (!) vazifelerini de üstlendiğinin altını çizmeden geçemedi. Böyle davranmanın kendisini eksiltmeyeceğini söyleyen Eda Erol büyüklerinden gördüklerini uyulamaya kararlı görünüyor.

alisan-evlendi.jpeg

Alişan’ın ataerkil tavırları halkı ikiye böldü. Kimi ona destek verirken kimi de şiddetle eleştiriyor. Hizmet odaklı eş seçmesi ve bunu marifet gibi açıklaması daha çok konuşulacağa benziyor.

 

  1. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    Alan memnun satan memnun, banane!

    1. Çok yanlış buluyorum, kadınlar eştir, hizmetçi değildir.
    2. Alişan’ın açıklamalarının arkasında durarak kendini küçük düşürmüş.
    3. Eda olması gerekeni yapıyor, tebrik ediyorum.
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir