Eğlence, Medya

Altın Küre Ödülleri’nin Efsane Yakışıklıları

Golden Globes yani Altın Küre ödülleri her yıl aynı heyecanla sahiplerini bulmaya devam ediyor. Dizilere, filmlere verilen Amerikan ödülleridir. Resmi bir yemek eşliğinde her yıl gerçekleşen Altın Küre ödül töreni, 1944 yılından beri devam ediyor. Golden Globes ödül töreni, gerçekleşeceği zaman dünyanın her yerinden takip ediliyor. Sektörde olan herkes için ayrı bir önemi vardır.

Golden Globes’a aday gösterilen herkes, ödül töreninde bulunmaya çalışır. Her yıl kırmızı halıda şıklık yarışı yapılır. Dünya basının önüne çıkacakları için, o güne ekstra özen gösterilir. Kadın, erkek fark etmeksizin şıklıkları ile herkesi büyülerler.

Golden Globes’tan kimler geldi kimler geçti. Şimdiye dek törende boy göstermiş, gösteren birbirinden yakışıklı dünyaca ünlü yıldızları araştırdık. Şimdi dilersen bunlar kimlermiş öğrenelim.

1) Leonardo di Caprio ile listenin açılışına yapmak en yerinde karar olacaktır. Dünyanın her yerinden seveni olan Leonardo di Caprio, yakışıklılığı ile gözleri kamaştırıyor.

2) Robert Pattinson bu listede olması gereken isimlerden biri. Oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ile de dikkatleri çeken Robert Pattinson, kırmızı halı da boy göstermiş en yakışıklı ünlülerden.

3) Brad Pitt olmadan liste tam olarak olmuş sayılmazdı. Yakışıklılık kavramının tanımı bile denebilir çünkü hayran kitlesi oldukça büyük.

4) Christian Bale muhteşem kariyeriyle olduğu kadar dış görünüşü ile de hayran kazanmış bir isim.

5) Johnny Depp, yakışıklılığın ve karizmanın vücut bulmuş hali olarak kırmızı halıyı parlatan bir diğer isim.

6) Casey Affleck, Altın Küre’nin kırmızı halısında yürümüş yakışıklılarından.

7) Eddie Redmayne, oldukça donanımlı bir kariyer ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra kendine has bir havasının olması bu listede olmasına yetti.

8) Justin Timberlake, dünyanın her yerinden hayranı olan bir isim. Başarılı kariyerinin yanı sıra yakışıklılığı ile de anılan bir isim. Kırmızı halıda da boy gösterdiğine göre elbette listede adı olmalıydı.

9) Rami Malek, dikkatleri üstüne çeken bir isim. Bambaşka bir havasının olduğu kabul edilmesi gereken bir gerçek.

10) Chris Pine olmadan listenin sonuna gelmek olmazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir