Haberler

Ankara’daki Karı – Koca Cinayetinin Nedeni Yasak Aşk Çıktı

Ankara’da Gökay – Hilal İzci çiftinin kurban gittiği cinayetin sırrı çözüldü. Çifti, çocuklarının gözleri önünde öldüren, daha sonra da intihar eden Erol Karakoç, patronu H.Ç ile uyuşturucudan hapse girince, eşi P.Ç ile aşk yaşamaya başladı. Gökay İzci de daha önce Erol Karakoç ile aynı suçtan gözaltına alınıp bırakıldı. Bırakıldıktan sonra çevresine karşı bazı sözleri duyuldu. İddialara göre Gökay İzci çevresine, “Erol yasak aşkını rahat yaşamak için ihbar etti.” dedi. Bu sözler hızla dedikodu olarak yayılıp da Erol Karakoç’un kulağına gelince, Karakoç çifti araçla takip edip öldürdü.

Ankara’da geçen haftaya damgasını vuran, en çok konuşulan olaylardan biri olan cinayetin sırrı nihayet çözüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Ekipleri cinayeti araştırdıkça yasak aşk ve uyuşturucu satışından kaynaklı olaylar zinciriyle karşılaştı. Mamak’ta Erol Karakoç, araçla takip ettiği Gökay İzci ve Hilal İzci’yi çocuklarının gözleri önünde öldürdükten sonra intihar etmişti. İddialara göre olaylar zinciri şu şekilde gelişti:

Gökay İzci, yakın arkadaşı Erol Karakoç’u, lastik ticareti yapan H.Ç’nin yanında işe başlattı. İşyeri sahibi H.Ç bir süre sonra uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesi ile tutuklandı. Erol Karakoç, H.Ç’nin cezaevine girmesinin ardından patronunun eşi P.Ç ile yasak aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra Karakoç’un işe girmesine aracı olan Gökay İzci hakkında da uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınıp, bırakıldı.

İzci, daha sonra kendisini ve arkadaşı H.Ç’yi polise Erol Karakoç’un ihbar ettiği bilgisine ulaştı. Tüm bunların ardından Gökay İzci, yakın çevresine, Erol Karakoç’un bu ihbarları yasak aşkını rahatça yaşayabilmek için yaptığını söyledi. Bu dedikodular git gide yayıldıkça Karakoç’un kulağına kadar geldi. Erol Karakoç, İzci çiftini araçla takip ettikten sonra, çocuklarının gözleri önünde öldürüp, intihar etti.

Yasak aşk iddialarında Erol Karakoç ile adı geçen, H.Ç’nin eşi P.Ç ise verdiği ifadede: “Eşim 2 ay önce cezaevine girince, Erol ile aşk yaşamaya başladık. Sonra Gökay ve Erol arasında gerginlik yaşanmaya başlandı. Gökay’ın aramızdaki ilişkiyi kocama anlatmasından korkuyorduk.” diye ifade verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir