Sizce, Spor

Arda Galatasaray’a Faydalı Olabilir Mi?

Daha önce medyada hakkında pek çok haber çıkan ünlü futbolcu sezonun başlamasına yakın bir zaman kala transfer haberlerine konu olmaya devam ediyor.

Barcelona ve Arda Arasında Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Haziran ayında göreve gelen yeni teknik direktör Valvarde ile Arda arasındaki ilişki İspanyol basınında da geniş yer buluyor. İspanyol basınına göre ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Daha önce fırsat bulduğu zamanlarda mükemmel bir performans sergileyen Türk futbolcu özellikle Neymar’ın rekor bir ücretle transferine rağmen kadroda yer bulamaması transfer iddialarını beraberinde getirdi. Bu durumun netleşmesi için Real Madrid Barcelona arasında oynanacak Süper Kupa finali belirleyici olacak. Eğer Arda bu maçta da oynamazsa ilişkiler kopma noktasına gelecek.

arda-turan-kimdir.jpg

Galatasaray Oyuncusunu Geri Almak İstiyor

 Transfer basınında yer alan haberlere göre Galatasaray’ın 2011 yılında bonservisiyle yolladığı futbolcusunu geri almak için çalışmalara başladı. Barcelona’yla görüştüğü iddiaları basında yer alan Galatasaray yüksek bir bonservis bedeli karşılığında Arda’yı kadrosunda görmek istiyor. Ayrıca Arda yıllık ücret konusunda fedakârlık yapabileceğini Galatasaray yönetimine iletti. Taraftarların da Arda Turan transferine sıcak baktığı ve Galatasaray’da görmek istediği öğrenildi. Galatasaray başkanı da Arda’nın Galatasaray’a çok faydalı olacağını ve futbolu bırakana kadar takımda kalabileceğini belirtti.

arda-turan-hayati.jpg

Galatasay’da hızlı bir çıkış yakalayan Arda Turan ilk olarak 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid’in yolunu tutmuştu. Atletico Madrid’e iyi bir performans sergileyen Arda dünya devi Barcelona’nın dikkatini çekmiş ve rekor bir bonservisle transfer gerçekleşmişti.

  1. Sizce Arda Galatasaray’a Faydalı Olabilir Mi?

    1. Evet çok faydalı olacaktır
    2. Hayır faydası dokunmaz
    3. Çok masraflı olacaktır vazgeçilmeli
    4. Arda Galatasay’ın çocuğudur ne olursa olsun gelsin
    5 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir