Eğlence, Medya

‘Arkadaşları Ne Giyiyorsa Yasmin de Onu Giyiyor’

Ekranların gözde şovmen isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil bu sıralar adı, yaptığı paylaşımları ve giydikleri ile magazin gündemindeki yerini de korumaya devam ediyor.

İçerik Navigasyonu

Sosyal Medya Pozları Yürek Hoplatıyor

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, bugünlerde sosyal medya pozları dudak uçuklatıyor. Sosyal medya alanında çok fazla takipçi sayısı olan Yasmin Erbil, sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaştığı  yürek hoplatan pozlarının içinde mayolu ve bikinili pozları da yer almaktadır. Farklı duruşları ve pozları ile çektiği resimleri takipçileri ile paylaşan Yasmin Erbil, başta babası Mehmet Ali Erbil olmak üzere bir çok kişiden de tepki aldı.

Mehmet Ali Erbil’den Kızının Pozlarına Veto

Yasmin Erbil’in sıra dışı pozlarını takipçileri ile paylaşması ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i çileden çıkardı. Daha önceden de kızına bu konuda uyarılar yapan Mehmet Ali Erbil’in son tepkisi ise oldukça sert oldu. Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Yasmin Erbil’e büyük tepki gösteren baba Mehmet Ali Erbil, en büyük tepkisini de kızı Yasmin Erbil’i eğitim bahanesi ile yurt dışına göndererek gösterdi.

Anne Nergis Kumbasar’dan Kızına Destek Gecikmedi

Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin Erbil’e sosyal medya pozları yüzünden tepki gösterirken anne Nergis Kumbasar’dan destek de geç kalmadı. Mehmet Ali Erbil ile görüşmeyen Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil’den desteğini esirmedi. Katıldığı bir etkinlikte kızı ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Nergis Kumbasar; kızının paylaşımlarının sakıncalı olmadığını ifade ederken aynı zamanda kendisinin de poz vermeyi ve resim çektirmeyi sevdiğinin altını çizdi.

‘Arkadaşları Ne Giyiyorsa Aynısını Giyiyor’ dedi

Nergis Kumbasar, katıldığı bir etkinlikte kızı ile ilgili soruları cevaplarken kızının paylaştığı pozların normal olduğunu ve herkesin mayolu fotoğraflar paylaştığını söylerken aynı zamanda Yasmin Erbil’in arkadaşları gibi davrandığını, onlar gibi pozlar verdiğini ve tıpkı arkadaşları gibi giyindiğini söylemekten de çekinmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir