Medya

Azra Akın Evlendi

Tekirdağ’da yapılan törende Azra Akın ile Atakan Koru çifti sade bir törenle evlendi. Çiftin düğünü ise 26 Ağustos tarihinde Edirne’nin Keşan ilçesinden gerçekleştirilecek. 

eski-dunya-guzeli-azra-akin.jpeg

2002 yılında Dünya güzeli seçilen Azra Akın, 4 senedir birlikte olduğu Atakan Koru ile geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinden düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çiftin nikahını kılan isim ise CHP’li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat oldu. Nikaha, çiftin ailesiyle birlikte yakın arkadaşları da katıldı. 

azra-akin-nikah-masasina-oturdu.jpg

Azra Akın ile Atakan Koru’nun düğünü ise 26 Ağustos tarihinde Edirne’nin Keşan ilçesinde gerçekleştirilecek. Keşan’ın Bahçeköy ilçesine bağlı bir kır lokantasında düzenlenmesi planlanan düğünde Trakya’ya özgü olan törenle birlikte dünya evine girecek. Azra Akın düğünde, ünlü modacı Cemil İpekçi tarafından tasarlanan bir gelinlik giyecek.

azraakin.jpg

Azra Akın ve Atakan Kore çifti düğün hazırlıkları sırasında Darüşşafayka’ya yaptıkları bağış üzerine hazırladıkları düğün davetiyelerinin üzerine ‘’Eğitimde fırsat eşitliğini yaratmak ve buna destek vermek için, bu mutlu günümüzde biz de Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağış yaptık.’’ Basılmış olan not büyük ilgi çekmişti. 

Buna ek olarak davetiyelerin üzerinde düğünün saat 19:30’da başlayacağı ve iki kişilik olduğu bilgisi de yer aldı. 

Azra Akın ile Evlenen Atakan Koru Kimdir?

Dünya güzeli Azra Akın ile dünya evine girecek olmanın mutluluğunu yaşayan Atakan Koru, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Aslen Edirne’nin Keşan ilçesine mensup olan Koru, lisansını İşletme Mühendisliği üzerine yapmıştır. Şuan da ise İstanbul’da bulunan ünlü bir alışveriş merkezinde kafe işletmeciliği yapmaktadır. 

İngilizce, Portekizce, İspanyolca ve İtalyanca olmak üzere dört dil bilen Koru’nun ailesi İpsala’nın merkezinde sakin bir yaşam sürmektedir. Atakan’ın babası Ahmet Koru ziraat mühendisi, annesi Saniye Koru ise emekli öğretmendir. Çiftçilik ve ticaretle de uğraşan Koru ailesi, binlerce dönümlük arazi üzerinde çeltik üretimi de yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir