Seyahat, Sizce, Yaşam

Balayı İçin En Güzel Tatil Mekanları

Çiftlerin düğün sonrası yorgunlukları üstlerinden atabilmeleri ve harika bir tatil geçirebilmek adına balayı onlar için adeta bir cennete dönüşebiliyor. Hem eğlenceli, hem rahat, hem de huzur bakımından zirveye ulaşmış bu yerlere gelmek için sabırsızlanacaksınız. Balayından sonra ise çiftler ileri yıllarda bile unutamayacakları ve hala hatıladıkça gülümseyecekleri bir sürü anı biriktirmiş olacaklar.

en-guzel-balayi-otelleri.jpg

Bora Bora Adaları İle Harika Bir Balayı

Dünyanın şüphesiz en güzel tatil yerlerinden biri olan Bora Bora Adaları hemen hemen tüm yeni evlenen çiftlerin tercih ettiği bir yer haline gelmiştir. Buraya balayı için gelen çiftler sabah yeni bir güne gözlerini açtıkları zaman doğanın benzersiz manzarasıyla kendilerini baş başa bulurlar. Tatilin keyfi deniz üzerinde bulunan odalar ve kumsalın eşşiz manzarası ile daha da keyifli hale geliyor.

en-guzel-balayi-mekanlari.jpg

Bir Diğer Adres Cancun Adaları

Cancun adaları harika güzelliklerinden dolayı balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği yerler arasında yer alıyor. Buraya gelen tüm çiftler doğanın vermiş olduğu rahatlık, mutluluk ve huzur sayesinde kendilerini dinlenmiş olarak bulurlar. Akşamları ise bu adanın hareketli ve eğlenceli sokaklarında kendilerini adeta yeni bir maceranın içinde bulurlar. Bunun yanında Hint Okyanusu üzerinde bulunan ve kendi doğal güzelliklerini kaybetmeyen Maldivler’de balayı için çiftlerin tercih ettiği bir diğer mekan olabiliyor. Maldivler eşsiz güzellikleri sayesinde gündüzleri dinlenmek ve tatil yapmak için, akşamları ise eğlenmek için mükemmel bir yerdir. Balayı çiftleri buralarda oldukça eğlenceli dakikalar geçirebilmektedir.

  1. Balayına Gidecek Olsanız Bu Harika Yerlerden Hangisini Tercih Ederdiniz?

    1. Bora Bora Adaları
    2. Cancun Adası
    3. Maldivler
    4. Benim için farketmez. Tatil olsun yeter.
    8 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir