Sizce, Spor

Barcelona-Juventus Maçı Öncesi Şok Gelişme! Arda Turan…

Salı ve Çarşamba günü oynananacak Şampiyonlar Ligi maçlarında kadrolar yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Heyecanla beklenen maçlar arasında olan Barcelona Juventus maçı için de bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre kadroda bulunan 18 kişilik kadro belirlendi. Arda Turan ise 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı.

barcelona-juventus-maci-hangi-kanalda-barcelona-juventus-maci-sifresiz-mi.jpg

Barcelona’yla Bir Sene Daha

Transfer döneminde takımdan ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen ve farklı takımlarla ismi geçen Arda Turan uzun bir süre Galatasaray’a transfer oluyor haberleriyle spor gündeminde yer bulmuştu. Fakat hem Arda hem Galatasaray cephesinden gelen açıklamalar sonucunda tarafların istemesine rağmen transfer gerçekleşmemişti. Transfer ile ilgili konuşan Arda Turan Galatasaray’ın taraflarının büyük bir kısmının kendisini istemediğin belirtmiş bu nedenle transferden vazgeçmişti. Galatasaray başkanı ise açıklamalarında milli futbolcunun Galatasaray’da oynamasını istediğini fakat Arda’nın bu konudaki teklifleri geri çevirdiğini belirtmişti. Bu süreçten sonuç çıkmaması nedeniyle Arda yeni sezonda Barcelona forması girmeye devam edecek.

arda-turan-juventus-macinda-kadroya-alinmadi.jpg

Kritik Maçta Kadroda Yok

Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile oynanacak kritik maç öncesinde yapılan 18 kişilik kadro belirlendi. Kadroda Arda Turan’ın bulunmaması ise dikkat çekti. Barcelona klubünden yapılan açıklamada kadroya alınmayanlar ile ilgili yapılan açıklamada Arda ve diğer bir kaç oyuncunun hastalık veya sakatlık sebebiyle kadroya alınmadığını açıkladı. Basına bu konuda fazla bilgi verilmezken bazı oyuncuların da teknik direktör isteğiyle kadroda yer almadığı belirtildi. Arda Turan 9 Eylül’de oynanan ve Barcelona’nın 5-0 kazandığı lig maçında da sakatlığı sebebiyle oynayamamıştı.

juventus-macinda-arda-turan-yok.jpg

Sakatlık Mı Sorun Mu?

Bu açıklamalar kafalarda soru işareti yarattı. Daha önce basında yer alan ve Arda Turan’ın Barcelona’dan yollanmak istediği iddiaları tekrar gündeme geldi. Transfer sezonu bittiği için bu konuda yapılacak bir şey kalmadı. Fakat özellikle sosyal medyada dile getirilen konu Barcelona ile Arda Turan arasında sıkıntılar yaşandığı. Daha önce bu tür iddialar ortaya atılmış fakat herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

  1. Arda Turan Gerçekten Hasta Olduğu İçin Mi Kadroda Değil?

    1. Evet yedek bile değil çünkü
    2. Hayır başka sebepler var
    3. Kararsızım
    4. Barcelona'da oynamak kolay değil normaldir
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir