Geyik, Medya, Sinema

Barış Arduç’un Yeni Partneri Kim Olacak?

Oyunculuk kariyerine klipte oynayarak başlayan ve Kiralık Aşk isimli diziyle kariyerinde zirve yapan Barış Arduç pek çok başarılı dizi projesini geride bırakarak Türkiye’nin en çok tanınan oyuncularından birisi oldu. En son dizisi büyük beğeni toplayan oyuncu yeni projelerle ilgilenmeye devam ediyor.

baris-arduc-evleniyor.jpg

 En son bir televizyon dizisinde başrol oynayan Arduç dizinin final yapmasıyla birlikte aktif bir projede yer almadı. Ardından Mars Yapım şirketinden bir sinema filmi teklifi alan yakışıklı oyuncu firmayla anlaşma sağladı. Bu anlaşmanın ardından filmde oynayacak kadın başrol oyuncusu arayışına giren firma aday sayısını azaltarak 2 tane adaya kadar indirdi. Bu adaylardan birisi Kiralık Aşk dizisinde rol arkadaşı Elçin Sangu diğeri ise özellikle Yaprak Dökümü dizisindeki Necla karakteriyle ününü arttıran ve yakın zamanda evlenen Fahriye Evcen.

baris-arduc-haberleri.jpg

Sonbahar aylarından çekimleri başlayacak film projesi için 2 adayı kesinleştiren Mars Yapım son kararı oyuncuya bıraktı. Oyuncu kararını henüz açıklamazken yapımcı firmanın Fahriye Evcen ile projeyi yapmaya daha yakın gözükürken Kiralık Aşk dizisinin hayranları daha önceden birbirlerine çok yakıştırdıkları Barış Arduç Elçin Sangu çiftini bir kez de sinemada görmek istiyor.

Barış Arduç Kimdir?

9 Ekim 1987 tarihinde yurtdışında doğan ünlü oyuncu küçük yaşlarında ailesinin kararıyla Türkiye’ye yerleşti. Gençliğinde spor akademisi kazanıp bırakan sanatçı Ayla Algan ile tanışarak oyunculuğa yöneldi. 2011 senesinde yardımcı oyuncu olarak adım attığı dizi sektöründe 2015 yılında başrolü paylaştığı Elçin Sangu ile Kiralık Aşk dizisinde oynadı.

  1. Peki sizce Barış Arduç Hangi Adayı Seçmeli?

    1. Elçin Sangu
    2. Fahriye Evcen
    3. Başka bir aday bulunsun
    4. Yapımcı firma kendi belirlesin
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir