Haberler

Başbakandan Memurlarla İlgili Flaş Açıklama

Son zamanlarda gündeme gelen memur maaşları hakkında ki görüşmeler yavaş yavaş sonuca bağlanmaktadır. Başbakan Binali Yıldırım, memur ve çalışanlar için bu konuyla ilgilenmiş ve onları mağdur etmemek adına çalışmalar yürütmüştür. Tüm bu çalışmalar sonrasın da Binali Yıldırım son olarak “Nasıl bir kanata varmış? Yaptığı açıklamalar ne olmuş?” öğrenelim.

memur-haberleri.jpg

Başbakan Binali Yıldırımdan Memur ve Çalışanlara Müjde!

Geçtiğimiz günlerde çok fazla gündemde olan maaş ve enflasyon miktarları, nihayetinde sonuca ulaştı. Peki, “Başbakan Yıldırım’ın bu konu hakkındaki görüşleri ne oldu?” bu konuya değinelim. Memur-Sen’in ve çalışma bakanlığının da bulunduğu toplantı görüşmeleri sonucunda Başbakan Yıldırım: “Memurları ve çalışanları, enflasyon durumunda herhangi bir ücrete tâbi tutmayacağız, hatta yaşanan enflasyon kayıplarını da tekrar geri vereceğiz ve bununla birlikte de bazı olumlu imkânları da sunacağız ” dedi. Bu görüşleriyle memurları ve çalışanları bilgilendirerek aydınlığa kavuşturan Başbakan Binalı Yıldırım, görüşmelerin olumlu sonuçlanana kadar halen devam edebileceğini de bu sözleri arasına ekledi. Ayrıca memur ve çalışanlarının mağdur olmamaları adına yürüttüğü bu çalışmaların nasıl son bulacağı konusunda herkes gündemi merak ile takip etmektedir.

1894389_720x360_0.jpg

Memur ve Çalışanlar Artık Daha Rahat!

Yapılan görüşmeler sonucunda Başbakan Binali Yıldırım, bu maaş ve enflasyon için yaptığı çalışmaların herhangi bir hakem kuruluna taşınmadan çözülmesini istediğini ve düşüncelerinin bu yönde devam edeceğini bir kez daha dile getirdi. Peki, “Bu durum ne zaman hakem kuruluna taşınır?” bununda cevabını vermek tabi ki mümkün.

binali_235_0_1.jpg

Bu çalışmalar sürecinde eğer imzalanma sağlanmaz ise konu hakem kuruluna aktarılarak imzalanması sağlanır. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Başbakan Yıldırım: “Arzu ederiz ki bu durum hakem kuruluna taşınmadan halledilsin” dedi.

Tüm bunlar sonucunda konu uzlaşması sağlandığında memur ve çalışanlar artık daha rahat bir nefes alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir