Spor

BAŞKANDAN FLAŞ VİDEO HAKEM AÇIKLAMASI

Özbek; Video hakem uygulamasının hakem hatalarını asgariye indirmek için güzel bir uygulama olduğunu belirterek, ‘ Video hakem uygulaması Avrupa’da bazı ülkelerde başladı. Özellikle hakem hatalarına yönelik tartışmaları sonlandırmak amacıyla Türkiye liglerinde de video hakem uygulamasına geçeceğiz. Tartışmaların büyük bir kısmını ortadan kaldıracaktır. Bu manada çalışmalar yapıldı Federasyon organizasyonu başarı ile götürüyor. Çok kısa sürede video hakem uygulamasına geçilecek. Hakem hatalarının asgariye inmesi ve oyunun dinamizmi içinde bazen görüş mesafe içinde dışında olabiliyor, pozisyonu tam takip etme şansı olmuyor. Ağırlaştırılmış çekimdeki gibi değil olaylar çok daha hızlı akıyor. Video hakem uygulaması güzel bir hakem uygulaması olacak. dedi.

BAŞKANDAN YABANCI KURALI AÇIKLAMASI

Kulüpler birliği olarak yabancı hakem uygulamasına ilişkin bir gündemlerinin olmadığını da belirten Özbek, Şuanda yabancı kuralı ile ilgili herhangi bir gündemimiz yok. Dolayısıyla bu önümüzdeki günlerde Kulüpler birliği vakfı olarak bir araya geldiğimiz zaman konuşacağımız bir olay. Diyerek noktaladı. 

  1. SİZCE VİDEO HAKEM UYGULAMASI GELMELİ Mİ?

    Süperlig de hakem hatalarının artarak konuşulduğu şu günlerde, gündeme tekrar getirilen Vedo Hakem uygulaması SİZCE uygulanmalı mı?

    1. EVET, UYGULANMALI
    2. HAYIR, UYGULANMAMALI
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir