Haberler

Bayram Tatili İçin Hala Plan Yapmayanlara 7 Tatil Önerisi

Önceden rezervasyonlarını yaptırıp tatillerini garantileyenlerin işleri kolay.Peki tatil için plan yapmayanlar ne olacak? Eğer sizde hala karar veremediyseniz,tatilinizi nasıl ve nerede değerlendireceğinizi bilmiyorsanız aşağıda bahsettiğimiz önerilere bir göz atın deriz.Şimdiden iyi tatiller.

1.Olimpos

Sadece sırt çantanızı alıp gideceğiniz ve gittiğinizde de pişman olmayacağınız bir tatil beldesi Olimpos.Antalya’ya 85,7 km uzaklıkta ,sit alanı olarak korunan,eşsiz doğası,M.Ö.lere uzanan tarihi ve yeşilin yelpazesini barındıran doğasıyla bütün oluşturan bir yer.Gündelik hayatın keşmekeşinden uzaklaşıp,farklı bir atmosferi solumak istiyorsanız tam size göre bir tatil olacağının bahsine gireriz.İster çadırınızda konaklayın isterseniz bungolov tipi evlerde kalın, seçim sizin.

foca.jpg

2.Kabak koyu-Fethiye

Ölüdeniz’in doğu tarafında bulunan faralya köyüne bağlı bir çok cennet misali koylardan bir tanesi..Koya ulaşabilmek biraz meşakkatli olsa da buna değer eminiz.Kamp yapmak,yemyeşil ormanın tadını çıkartmak,tekne turlarına katılarak civardaki muhteşem koyları gezip görmek için ideal bir tatil planı..

bodrum.jpg

3.Kaş-Kaputaş Plajı

Eğer tatil planı yapmayıp spontane karar verirseniz,Kaş mutlaka gidilecek yerlerden olsa gerek.Rotanıza ekleyeceğiniz bu güzel ve çekici yerde bulunan Kaputaj plajı sizi asla pişman etmeyecek .Akdeniz’in bu incisini es geçmeyin deriz.

kas-antalya-mavi-yolculuk.jpg

4.Bodrum

Bodrum her ne kadar -klasik- bir deniz tatil anlayışı olsa da gezilip görülecek yerleri de elbette ki mevcut.Eğer hem deniz keyfimi yapayım hem de tarihi yerleri de bir kolaçan edip buraları da göreyim derseniz bodruma gidin deriz!

5.Foça

Huzurlu bir deniz tatili yapmak isteyenler. Ege’nin mücevherlerinden birine buyrun.İzmir’e 1 saatlik uzaklıkta,kusursuz koyları ve mavi bayraklı plajlarıyla ün salan bu yer tam kafa dinlemelik..

6.Karaburun

İzmir’e bağlı Karaburun Yarımadası’nda bulunan ve tatilcileri deniziyle büyüleyen tatlı mı tatlı bir yer.

7.Asos-Behramkale

Edremit körfeziyle Midilli adasının karşısında,antik çağların önemli yerleşim yerlerinden birinde, tam deniz kenarına yakın bir yerde sessiz sakin kitap okuyarak tatilinizi değerlendirmek isterseniz Asos ilk tercihiniz olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir