Yaşam

Bayramı Evde Geçirecek Olanlara Beş Öneri

Bayram tatilleri de kendinize gelebilmek için oldukça güzel bir imkan. Eğer ailenizden uzakta yaşıyorsanız ya da il dışına seyahat etmek için imkanlarınız el vermiyorsa bunu eğlenceli hale dönüştürebilir hatta tam manasıyla avantaja çevirebilirsiniz. Kendi tercihi evde kalmak olanlar içinse her şey daha kolay ve güzel gelişebilir yani programları bellidir. Zorunlu olarak kalmak ise içten içe biraz üzüntü verebilir. Hem de dostlarınız tatile gitmişken tüm yakınlarınız birbirine kavuşacakken ayrı kalmak sizin için zor olabilir. Şimdi tüm olumsuzlukları unutun ve motivasyonunuzu artırın çünkü bayramı evde geçirecek dahi olsanız bu tatsız tuzsuz bir bayram geçireceksiniz anlamına gelmiyor.

bayram.jpg

Sizin gibi bayramı evde geçirmek zorunda olan arkadaşlarınızla anlaşın.Beraber fikirler üretin ya da eve yemek söyleyin bol sohbet de sizin peşinizden gelsin.Sessiz sinema gibi evde oynayabileceğiniz oyunlar oynayıp eğlenin.Eğer buna da imkanınız yoksa sosyal medyada grup kurun ve feydalanın teknolojiden.Görüntülü konuşarak da günün bir kısmını eğlenceli hale dönüştürebilir böylelikle yalnız geçireceğiniz birkaç saati dostlarınız ile geçirmiş olursunuz.

evde-tatil.jpg

Kimse yoksa film var.Koltuğunuza uzanın ve uzun zamandır izlemek istediğiniz film arşivinizden bir film seçin.Aburcuburları unutmayın çünkü film izlerken atıştırmak kadar keyiflisi yok.Sadece küçük bir tavsiye fazla kaçırmayın ki midenizi bozmayasınız.

evde-arkadaslarla-vakit-gecirmek.jpg

Dünyadaki en verimli en sessiz ve en harika şey kitap okumak.Hobi demek pek hoş olmaz çünkü herkesin okuması gerekiyor fakat kitap okuma alışkanlığı kazanması sonradan bir hayli zor oluyor.Eğer kitap dostuysanız zaten hiçbir seçenek aklınıza gelmeyecektir başka.Bayram tatilini evde geçireceğinizi anladığınız anda çoktan okunacaklar listesi yapılmış olacaktır çünkü.Kitap okumaktan haz etmeyenler için ise okuma alışkanlığını kazanamaya çalışmak vakti verimli geçirebilmek için harika bir çalışma olacaktır.Sevdiğiniz kitap konularını keşfedin internetten sipariş verin ve okumak için kendinize güzel bir alan oluşturun.

Aç kalmayı düşünmediniz öyle değil mi?Şimdi imkanlar öyle fazla ki internetten kolayca ulaşılabiliyor tariflere.Ama siz yemek dergilerini zaten kaçırmıyorsanız ve vaktiniz olmadığı için hep bu anı beklemişseniz bu tatil sizin işinize çok yarayacak.Denemek istediğiniz tüm lezzetleri denemek için kolları sıvayın.

Tatili evde geçiriyor olmak pek de kötü olmasa gerek.Sonuç olarak dinlenmeye doyarsınız,alarm kurmadan uyanırsınız ya da alarmı defalarca kez erteleme şansınız olur ve bundan zevk alırsınız.

Sadece pozitif olun.Yapılacak o kadar fazla şey var ki.Güne gülümseyerek başlayın ve ilk işiniz tabiki yanında olamadığınız ailenizi ve dostlarınızı arayarak bayramlaşın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir