Eğlence, Medya

Bensu Soral’i Ağlatan Evlilik Teklifi

Bensu Soral Hakan Baş çifti hiç şüphesiz son zamanların en popüler çiftlerinin başında geliyor. İlişkilerinin yaşamaya başladıkları günden itibaren magazin gündeminden hiç düşmediler. Aşkların hiç gizlemediler. Birbirlerine olan sevgileri gözlerinden hep anlaşıldı. Instagram üzerinden birbirlerinin doğum günlerini kutlamayı ihtimal etmediler. Çok özel ve romantik paylaşımlarıyla kıskandırdılar.

Televizyonda Görüp Beğendi Büyük Bir Aşka Dönüştü

Çiftimizin tanışmayı hikayeleri de hayli ilginç. İkilinin tanışması 2015 yılında Türkiye’nin en önemli girişimcilerinden olan Hakan Baş’ın Bensu Soral’ı o dönem rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile televizyonda görmesi ve tabiri caizse ilk görüşte güzel oyuncu Bensu Soral’a aşık olması ile oluyor. Malum Hakan Baş lidyana.com’ un CEO’su ve aynı zamanda kurucu ortağı. Meşhur girişimci Hakan Baş beğendiği güzel oyuncu ile ilgili de girişimlerinden geri durmuyor ve kurucusu olduğu meşhur internet sitesi lidyana.com üzerinden güzel oyuncuya bir bikini hediye gönderiyor. Bensu Soral hediyeye teşekkür için Instagram sayfasından bir resim paylaşıyor.

O dönem Hakan başım sürekli olarak Bensu Soral’ın evine çiçekler, hediyeler gönderdiği herkes tarafından duyulmuştu.

Israrcı Aşık

Bensu Soral’ın o dönem bir erkek arkadaşı olduğu ve bu yüzden Hakan Baş’ı reddettiği konuşulmuştu. Fakat güzel oyuncu sevgilisinden ayrıldıktan sonra Hakan Baş’ın ısrarla göndermeye devam ettiği güzel hediyelerine cevapsız kalamadı ve ikili görüşmeye başladı. Hiç şüphesiz o yılın en bomba aşklarından birisi bu aşk oldu.

Prag’da Sürpriz Teklif

Geçtiğimiz günlerde Prag tatiline çıkan çift tekne turu sırasında Hakan Baş’ın yaptı sürprizle yine gözlerimizden kalpler fışkırması da sebep oldu. Hakan Baş teknede Bensu Soral’a sürpriz yaparak “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Güzel oyuncu heyecandan ne diyeceğinin bilemedi. Bensu Soral ve Hakan Baş’ın bu romantik anı onları kameraya çeken arkadaşları sayesinde ölümsüzleşti. Duygu dolu anlar yaşayan Bensu Soral gözyaşları içerisinde evet dedi ve sevgilisini öpücüklere boğdu. Çiftin bu güzel anlarına yakın dostları Semih Kaya ve eşi Yasemen Saylar eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir