Sizce, Spor

Beşiktaş-Porto Maçı Tüm Detaylar

Portekiz’in Porto takımıyla deplasmanda karşılaşan kara kartallar, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş, Şampiyonlar Ligine 3 puanla başlamış oldu. Grubun diğer maçında Leipzig ve Monaco 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla Beşiktaş, ilk haftayı 3 puanla lider tamamladı.

Beşiktaş sahaya şu onbir ile çıktı: Fabri, Pepe, Adriano, Caner Erkin, Dusko Tosic, Babel, Talisca, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan, Cenk Tosun.

besiktas-porto-maci-detaylar.jpeg

Beşiktaş’ta Tolgay Arslan maçtan önce kadrodan çıkarılırken, Atınç, Gökhan Gönül ve Gökhan Töre ise sakatlıkları dolayısıyla kadroya alınmadılar.

Geçen sene Beşiktaş’ta kiralık oynayan Vincet Aboubakar kart cezasından dolayı Porto’nun kadrosunda yer almadı.

besiktas-porto-mac-sonucu.jpeg

Maça hızlı başlayan siyah beyazlılar, Talisca’nın 13. dakikada attığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Quaresma’nın ceza sahasına açtığı ortaya güzel bir kafa vuran Talisca, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş’ın golünden 8 dakika sonra Tosic topu kendi ağlarına göndererek skoru 1-1’e getirdi. Alex Telles’in açtığı ortada Marega’nın kafayla vurduğu top, Tosic’e çarpıp yön değiştirerek ağlarla buluştu.

Temsilcimiz yediği golden hemen 7 dakika sonra Cenk Tosun’un güzel golü ile tekrar öne geçti. Ceza yayının sol çaprazından kaleye mükemmel bir şut gönderen Cenk Tosun, topu ağlarla buluşturarak takımını tekrar öne geçirdi.

besiktas-porto-maci.jpeg

Devrenin geri kalanında gol almayınca, siyah beyazlılar soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıya Beşiktaş aynı onbir ile çıkarken, Porto’da Oliver Torres ve Jesus Corona’nın yerine Otavio ve Andre Andre dahil oldu.

İkinci yarıda rakibine boyun eğmeyen kara kartallar iyi bir mücadele ortaya koydu. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile direnci artan kara kartallar, 86. Dakikada Babel’in attığı gol ile 3-1 öne geçti. Negredo’nun pası ile ceza sahası içinde buluşan Babel, sağ çaprazdan yaptığı vuruşla kaleci Iker Casillas’ı mağlup ederek, takımının 3. golünü kaydetti. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca kara kartallar zorlu Porto deplasmanından 3 puanla dönmüş oldu.

Gruba iyi bir başlangıç yapan siyah beyazlılar bakalım diğer maçlarda ne yapacak.

  1. Sizce Beşiktaş bu grupta ne yapar?

    1. Birinci olur
    2. İkinci Olur
    3. Üçüncü olur
    4. Dördüncü olur
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir