Haberler, Spor

Beşiktaş’ın Bu Seneki Performansını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Kendi evinde oynadığı maçta Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş üst üste oynadığı 4. lig maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı.

besiktas-lig-durumu.jpeg

Maçtan Notlar

Geçen pazar günü oynanan ve Galatasaray’ın kendi sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra puan farkını kapatma amacıyla sahaya çıkan Siyah Beyazlı takım maça coşkulu taraftar desteğiyle başladı. Beşiktaş’ta cezalı olan Babel’in yerine Lens forma giydi. Ayrıca Şenol Güneş Oğuzhan Özyakup’u ilk 11 tercihinde bulundurmayarak yerine Tolgay Arslan’a forma şansı verdi.

Başakşehir takımında ise Alanyaspor maçında yaşadığı problem nedeniyle Hoffenheim maçında forma şansı bulamayan Emre Belözoğlu Beşiktaş maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Ayrıca teknik direktör Abdullah Avcı’nın Hoffenheim maçına yedek başlattığı futbolcular da Beşiktaş maçında forma şansı buldu.

besiktas-basaksehir-mac-ozeti.jpeg

Maçta Yaşananlar

Maç başlamadan önce Galatasaray’la puanı farkı 9 olan Beşiktaş ise sahaya galibiyet amacıyla çıktı. Maçın ilk dakkalarındaki tempolu oyun zaman içerisinde etkisini yitirdi. Medipol Başakşehir’in daha fazla topla oynadığı ilk devre golsüz tamamlanırken ikinci deverede oyun stili ve heyecan anlamında büyük değişiklik yaşanmadı.

besiktas-basaksehir-maci-yorumlar.jpg

Medipol Başakşehir’in ikinci yarıda yaptığı hareketleri ve sakatlıkları zaman geçirmek olarak nitelendiren Beşiktaş taraftarı hakeme ve Medipol Başakşehir futbolcularına tepki gösterdi. Akılda kalan fazla pozisyon olmazken dakikalar 89. dakikayı gösterdiğinde Medipol Başakşehir’in golü geldi. Kerim Frei tarafından yapılan vuruş sonrası top Beşiktaş ağlarına giderken Medipol Başakşehir 1-0 öne geçti.

Maçın normal süresine eklenen 5 dakikalık uzatma ve gol sonrası mücadele ise nefesleri kesti. Beşiktaş ise aradığı golü 90+2 de savunma oyuncusu Tosic’le buldu. Köşe vuruşu sonrası kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderen Tosic takımının tek golünü attı ve maçın skorunu belirledi. Bu skorla Medipol Başakşehir 17, Beşiktaş ise 15 puana yükseldi.

  1. Beşiktaş'ın Bu Seneki Performansını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

    1. Çok iyi...
    2. Kötü...
    3. Daha durun sezon yeni başladı; daha iyi olacak!
    4. Ligin henüz başı iyi veya kötü olmak doğru olmaz!
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir