Haberler, Spor

Beşiktaş’ın Yeni Bir Talisca’sı Mı Oluyor?

Yeni Gözde Eski Fenerbahçeli Efsane Futbolcu Alex De Souza’nın Tavsiyesi Mi? Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Brezilya Turunda Alex De Souza ile Aralarında Neler Yaşandı?

Eski F.Bahçeli efsane futbolcu Alex De Souza Karakartal Beşiktaş’ın yeni bir Talisca arayışında olan Başkan Fikret Orman’a yardımcı olacağını söyleyerek Recife’nin 17’lik genç yıldızını önerdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Yeni Talisca’lar bulmak” için bir süre önce Brezilya’ya çıkarma yapmıştı. Başkan bu seyehatinde eski efsanesi Fenerbahçe kaptanı Alex De Souza ile de görüşmüş ve “Gözüne çarpan genç yetenekler var mı?” diye sormuştu. Alex De Souza’da Fikret Ormana birkaç genç oyuncunun ismini söyleyerek “Bu isimleri bir araştırın, yeni yeni parlıyorlar. Herkesin gözü onların üzerinde. İleride adlarından çok söz ettirebilir” dedi.

Alex’in verdiği isimler arasında Başkan Fikret Orman’ı en çok etkileyense Recife’de bu yıl A takıma yükselen 1999 doğumlu Juninho olduğu öğrenildi. Alex’in verdiği isimleri Wyscout üzerinden izleyen Fikret Orman genç oyuncunun araştırılmasını istedi.

Fenerbahçe’nin efsaneleri arasında yer almasına rağmen taraflı tarafsız herkesin oyunculuğu ve kişiliğiyle takdir ettiği Alex de Souza, Beşiktaş’ın çok doğru yolda olduğunu söyledi.

Türkiye’den ayrıldıktan sonra gönlü ülkemizde kalan ve her fırsatta soluğu İstanbul’da alan Alex de Souza, daha önce Beşiktaş’ın kulüp binasında buluştuğu başkan Fikret Orman’a Brezilya seferinde de kısa süre eşlik etti.

Alex De Souza’nın önerisi Beşiktaş tarafından kabul görecek mi? Gönüllerde taht kuran ve Beşiktaş’ı yere göğe sığdıramayan efsanevi futbolcunun fikirleri Beşiktaş cephesinde ve taraftarlar nezdinde nasıl etki bulacak? Nabiz yoklamalarında ne tarz sonuçlar alınacak? Bu ve bunun gibi kafalarda soru işaretleri olan bir çok soru önümüzdeki günlerde yetkili mecralar tarafından cevaplarını bulacağa benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir