Eğlence, Medya

Bir Dönem Fırtınalar Estirmiş Şimdilerde İnzivaya Çekilen Ünlü İsimler

Bir dönem gerek sanat hayatı, başarıları, kariyeri, gerek özel hayatı, çalkantılı yaşamı, sivri çıkışları ya da başına gelen talihsiz olaylara gündeme damgasını vurmuş, çok konuşulan çok görülen bazı ünlüler şimdilerde medyadan uzak sessiz ve sakin hayatı tercih etmiş durumda. Gelin şimdiler “Bir zamanlar şöyle biri vardı.” dediğimiz ünlülerimize göz atalım.

İçerik Navigasyonu

Çelik

12 Mayıs 1966 tarihinde dünyaya gelen Çelik Erişçi müzik kariyerine 1991 yılında arkadaşı Ercan Saatçi ve İzel Çeliköz ile kurduğu İzel Çelik Ercan isimli grupla başladı. Grubun ilk albümü Özledim, o dönem çok dinlendi ve çok ses getirdi. Grup aynı yıl içerisinde aralarında yaşanan aşk kriziyle dağıldı. Ünlü sanatçı 1994 yılında ilk solo albümü olan Ateşteyim albümünü piyasaya sürdü. Albüm çok satanlar arasında yer aldı. Peşi sıra gelen Benimle Kal, Sevdan Gözümün Bebeği, Onu Düşünürken adlı albümleriyle müzik listelerinde en üst sıralarda yer aldı. 2000’li yıllar şarkıcıya yaramadı ve kendi deyimiyle girdiği ‘popçu sendromu’ onu başarısızlığa sürükledi ve sonraki yıllarda yaptığı albümler ses getirmedi. En son verdiği çıplak pozlarla gündeme gelen sanatçı yeni bir albüm çıkarmış olmasına rağmen hiçbir medya alanında görülmedi ve derin bir sessizliğe çekildi.

Zeynep Tokuş

1977 doğumlu güzel sanatçı, 90’lı yıllarda yapılan Star Tv güzellik yarışmasında birinci seçilmiş ve ilk ününü bu şekilde yakalamıştı. Sanatçıya asıl şöhret kapılarını  ise Kenan İmirzalıoğlu ile başrollerini paylaştığı dönemin unutulmaz dizilerinden Deli Yürek aralamıştı. Sonraki yıllar Vizontele ve Yazgı filmlerindeki rolleriyle başarıyı yakayalan güzel oyuncu, Çocuklar Duymasın dizinde kısa bir dönem Meltem karakterini canladırmış ve düşük rayting sebebiyle dizi yayından kaldrılmıştı. Zeynep Tokuş’un elde ettiği son başarı ise Buzda Dans yarışmasındaki birinciliği olmuş ve bu yarışmanın ardından kendisi hiçbir projede yer almamıştır.

Beren Saat

1984 Ankara doğumlu güzel ve başarılı oyuncu ünü Türkiye’nin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında yakalamıştır. Yarışmayı birincilikle bitiren oyuncunun ilk ses getiren projesi Mahsun Kırmızıgül’le başrolleri paylaştığı Aşka Sürgün dizisi olmuştur. Ardından gelen Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi unutulmaz dizilerde yer alan güzel oyuncu son olarak 2013 yılında Uğur Yücel ile beraber Benim Dünyam adlı sinema filminde görüldü. Kenan Doğulu ile yaptığı evliliğin ardından sanatçı sessizliğe gömüldü.

Kaan Girgin

1967 doğumlu, konservatuar mezunu başarılı oyuncu Kaan Girgin de uzun yıllardır ekranda görmediğimiz isimlerden. 2000’li yıllarda Ceyda Düvenci ile rol aldığı Dikkat Bebek Var dizisinde yer alan oyuncu, ardından benzer konseptlerde Düvenci ile beraber tv filmlerinde rol aldı. İkilinin süpriz evliliği oldukça ses getirdi. İki yıl süren evliliğin ardından yakışıklı oyuncu ekranlardan uzaklaşmaya başladı. Şimdilerde eşi Seran Göçer ile sessiz bir hayat sürmeyi tercih ediyor.

Yasemin Ergene

1985 Almanya doğumlu oyuncumuz, ilk kez 2002 yılında Koçum Benim dizisinde görüldü. Ardından 2004 yılında Keremcem ile başrollerini paylaştığı Aşk Oyunu isimli komedi dizisinde dikkatleri üzerine çeken Yasemin Ergene asıl başarıyı Doktorlar dizisinde yakaladı. 2006-2010 yılları arasında yayılan dizi bittikten sonra 2012 yılında evlenen ve eğitim hayatına geri dönmeye karar veren oyuncu şimdilerde instagram hesabı üzerinden sevenleri ile buluşuyor fakat ekranlardan uzak kalamyı tercih ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir