Erkek, Yaşam

Bir Erkeğin İyi Görünmek için İhtiyaç Duyacağı 13 Şey

Erkeklerde en az kadınlar kadar dış görünüme önem veriyorlar. Her ne kadar bakım kelimesi kadınlarla özdeşmiş olsa bile erkeklerde bu konuda oldukça hassas olmalılar. Kadınların görüntülerini daha düzgün gösteren bazı durumlar olduğu gibi erkeklerinde vardır ve mutlaka dikkat edilmesi gereken. Birkaç dikkat edilecek unsurlardan sonra dış görüntü daha güçlü ve hoş olacaktır. Erkekleri daha iyi gösterecek bazı noktalar var.

Bunlardan senin için bahsetmek isteriz.

1) Dişleri mutlaka fırçala. Bu kadını, erkeği olmayan bir bakımdır ama iki cinsinde asla atlamaması gereken bir adımdır.

2) Kıyafetlerin ütülenmesi asla ihmal edilmemesi gereken bir diğer adımdır. Ütülenen ve düzgün görünen bir kıyafet kişinin daha emin hissetmesini sağlayabilir.

3) Giyilecek kıyafetin vücudunuz için uygunluğundan emin ol. Vücut şeklini tanıyıp, ona göre giyinmek, görüntüyü etkileyecek önemli faktörlerden biridir.

4) Pantolon seçimi yaparken çok dar veya çok bol kesimlerden kaçın. Bu konuda pantolon tarzının da önemi olsa yine de dikkat edilmesi gerekir.

5) Giyeceğiniz ayakkabı modeline göre çorap tercihi yap.

6) Ayakkabıların temizliği yine en önemli maddeler arasında geliyor. Mümkün olduğunca ayakkabıları sık ve özenli temizlemen senin, daha temiz görünmene neden olacaktır.

7) El bakımını mutlaka yap. Özellikle soğuk havalarda el çatlaklarına karşı bir nemlendirici kullan ve tırnaklarınızı uzatmadan düzgün kesmeye önem ver.

8) Saçlar erkeklerin görüntüsüne doğrudan etki eden unsurlardandır. Saç bakımını iyi yapıp, taramayı ihmal etme. Kafa şekline ve yüz şekline uygun kesimler yap.

9) Boynunu mutlaka tıraş et ve bu adımı da asla atlama.

10) Sakalın yoksa onu var etmek için uğraşma aksi takdirde daha kötü bir görünüş olacaktır. Sakal önemli olsa da yakışanda beğenildiğini unutmamak gerekir.

11) Sana özel bir kokun olsun. Kullandığın parfümü sık sık değiştirme, o kokunun seninle özdeşmesine izin ver.

12) Kibar ol. Kibar olan, tavrına ve konuşmasına dikkat eden erkek her zaman dikkat çekici olmuştur

13) Ve yemek pişirmeyi bilmen senin birkaç adım öne geçirecektir. Bu konuda girişken ol.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir