İlişkiler, Kadın, Yaşam

Bir Kişinin Size Gerçekten Sevip Sevmediğini Nasıl Anlarsınız?

Birinin sizi sevip sevmediğini anlamanın ne yazık ki kesin bir yolu yoktur. Fakat bunu sizin anlayabileceğiniz bir kaç ufak nokta vardır. Sevdiğiniz kişinin de sizi sevip sevmediğini öğrenmek istiyorsanız onunla beraber vakit geçirirken onun davranışlarına, hareketlerine ve söylediği sözlere dikkat etmelisiniz. Aşk herkese farklı anlamlar çağrıştırsa da karşınızdaki kişininde size aşık olduğunu , sizden sadece hoşlandığını veya sizden başka kimseyi gözü görmediğini söyleyecek bir çok yol vardır.

sizi-sevdigini-anlamanin-yollari.jpg

  1. Davranışlarına Dikkat Edin

 Sevgili olmak karşınızdaki kişiye tamamen dürüst olmak demektir. Yalnız kaldığınız zaman o kişinin toplum içinde sergilemediği davranışlarını görüyorsanız, bu aşk olabilir. Örneğin, eğer karşınızdaki kişi toplum içinde çok ciddi veya kibar biriyse fakat yalnız kaldığınız zamanlarda daha komik ve eğlenceli yanını size gösteriyorsa bu durumda size gerçek anlamda açılıyor veya sizi seviyor demektir. Eğer o kişi başkalarıyla paylaşmadığı en derin duygularını sizinle paylaşıyor ve bu durumdan oldukça keyif alıyor ise bu aşktır.

bir-erkegin-seni-sevdigini-nasil-anlarsin-.jpg

  1. O Kişinin Yanınızda Mutlu Olup Olmadığına Dikkat Edin

Bu, kötü geçen bir gününüzdebile böyle olması gereken bir durum. Geçirdiği berbat bir günde sizi gördüğünde yüzünde gülücekler açması ve etrafa neşe saçması aşık olduğunun bir işaretidir. Eğer size aşıksa o kötü gününde sizi görmek, sesinizi duymak onun biraz olsa bile iyi hissetmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda sinirli ve agresif olduğu veya kötü geçirdiği bir günü bir dahaki sefere sizin varlığınızla nasıl davranışlar sergilediğini iyi gözlemleyin.

birinin-sizi-sevdigini-anlamanin-yollari.jpg

  1. Onun Size Bakıp Bakmadığına Dikkat Edin

Bu her ne kadar size saçma bir durummuş gibi gelse de onu bir sonraki sefer gördüğünüzde yüzünü dikkatlice izleyin. Size sevimli ve tatlı bir şekilde bakıyor mu? O bakışı görünce inanın ki anlayacaksınız. Tabi bu bakışı her zaman göremezsiniz. Birlikte olduğunuz bir vakit rastgele bir anda görebilirsiniz. Onu aynı surat ifadesiyle sizi keserken de yakalayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir