Gündem

Bir Tuhaf Olay: Eski Koca ve Yeni Sevgili Bir Olup Eski Sevgiliyi Öldürdü

Bir erkeğe ait olduğu saptanan ceset, hem kafasından hem de boynundan vurularak öldürüldüğü bildirildi. Öncesinde sevgili oldukları iddia edilen kadının birini rahatsız etmesi sebebi ile hem eski kocası hem de yeni sevgili tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet olayı ile beraber yedi kişi adliyeye sevk edildi. Kadın da dâhil sevk edilenlerden dördü tutuklanarak ceza evine gönderildi. Kadın da ev hapsi cezasına çarptırıldı.

eski-koca-ve-yeni-sevgili-bir-olup-eski-sevgiliyi-oldurdu.jpg

İçerik Navigasyonu

Aşk Cinayeti mi?

Bir kadın ile belli bir müddet beraber olduktan sonra ayrıldıkları söylenen bir erkeğin, ayrıldıkları kadını rahatsız etmesi sebebi ile cinayetin işlendiği iddia edildi. Üstelik cinayeti işleyenler de yeni sevgili ile eski koca çıktı.

İddia edildiğine göre, yönetici asistanı olduğu açıklanan Emine Tunç, 2000 senesinde perde üzerine dikim işi ile uğraşan Osman Çiftçi ile evlilik yaptı. Bu birliktelikten b iki evlatları oldu. Biri kız biri erkek iki çocukları olduktan sonra anlaşmazlık sebebi ile 2012 senesinde ayrıldılar. Emine Tunç, bir müddet sonra da tanıştıkları ve sevgili oldukları Serdar Ağırağaç ile beraber olmaya başladı. Kadın bir zaman sonra da sosyal medya üstünden tanıştığı ve iki tane çocuğu olduğu belirtilen evli Nihat Yıldırım ile arkadaş oldu. Bundan sebep de Serdar Ağırağaç’dan da ayrıldı. Yeni bir aşka yelken açtı.

eski-koca-ve-yeni-sevgili-bir-olup-eski-sevgiliyi-oldurdu-haberi.jpg

Terk Edilmeyi Sindiremedi

Serdar Ağırağaç’ın, böyle bir terk edilmeyi sindiremediği iddia edildi. Sevdiği kadının geriye dönmesini istedi. Dönmemesi takdirde çocuklarını öldüreceği iddiasında ve tehdidinde bulundu. Çocuklarını koruma refleksine giren kadın da korkudan, bu durumu yeni sevgiliye anlattı. Çocukların babası ile de paylaştı. İki adam her yerde eskiden sevgili oldukları Serdar Ağırağaç’ı aramaya başladılar.

Eski Sevgiliyi Öldürdüler

Çocukların babası olan Çiftçi ilk bulan oldu. Beraberinde Gökhan Kaya ile İhsan Boztay bulunan Çiftçi, Serdar Ağırağaç’ı, darp etti. Sonra da bir araca bindirip kaçırdı. Telefon ile de Nihat Yıldırım’a haber verdi. Yıldırım da ellerinde bulunan Ağırağaç’ı Seyhan’daki adrese getirmelerini istedi. Getirilen Ağırağaç, Yıldırım ile Abdülhalim Akça tarafından dövüldü. Kaçmaya çalışırken de Yıldırım tarafından ilk evvel boynundan sonra da alnından vurarak öldürüldü. Cesette boş bir araziye atıldı. Zanlılar da kayıplara karıştı.

  1. Sizce Bu Olayda Suçlu Kim?

    1. Eski Sevgilisini Tehdit Eden Eski Sevgili
    2. Eski Eşini ve Yeni Sevgilisini Bu Cinayete Teşvik Eden Genç Kadın
    3. Eski Sevgiliyi Öldüren Yeni Sevgili ve Eski Eş
    4. Bağlantıları Çözemediğim için Yorum Yapamıyorum. Çok Karışık!
    0 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir