Haberler

Böbrek Nakli Ameliyatı Geçiren Güzel Şarkıcı Selena Gomez’e Hayranlarından Destek!

Bir gün önce instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile hayranlarını hem sevindiren hem de bir yandan duygulandıran Selana Gomez, hayranlarından büyük bir ilgi ve destek gördü. 

selena-gomez-bobrek-ameliyati.jpg

Selan Gomez’e Lupus Teşhisi Konulmuştu!

Hayranlarının da çok iyi bildiği üzere Selana Gomez’e bir böbrek rahatsızlığı olan Lupus hastalığı teşhisi konmuştu. Genç ve çok hareketli olan Dünya starı dün instagrama koyduğu fotoğraf ile hayranlarını hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı. İki yıl öncesine kadar dünya üzerinde bir çok insan, Selana Gomez’in rehabilitasyonda tedavi aldığını düşünürken dünya starı ünlü şarkıcının kemoterapi aldığını duyunca şaşkınlık yarattı. İyileşmeye odaklanmak ve iyileşme sürecini hızlandırmak için şarkı söylemeye ve yapmaya ara veren ünlü şarkıcı Selan Gomez, tedavisi için büyük uğraşlar verdi. 

selena-gomez-bobrek-ameliyati-oldu-1.jpg

Hayranları Yaz Boyu Neden Şarkı Çıkarmadığını Sordu!

Selana Gomez hayranları yaz boyu neden hiç şarkı çıkmadığını sorguladı. Hayranlarının bu denli şarkı beklemesi Selana Gomez’i çok fazla sevindirdiğini ifade etti. Fakat böbrek nakli olması gerektiğini ve iyileşme sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesi için de şarkı yapmaya ara vermesi gerektiği vurguladı. Ayrıca buna el olarak da bu süre zarfında yanında olan tanıdığı tanımadığı herkese teşekkür ettiğini ifade etti. 

selena-gomez-ameliyat-olacak.jpg

Selana Gomez İnstagramdan Hastane Fotoğrafını Paylaşır Paylaşmaz Hayranları Güzel Yorumlarla Doldurdu!

Selana Gomez hastanede yatarken çektirdiği fotoğrafı instagram hesabına koyması ile hayranlarının güzel yorumlar yapması bir oldu. Hayranları hem iyi dileklerini hem de kalp emojileri koymayı ihmal etmedi. 

Selana Gomez’in Arkadaşı Da Desteğini Eksik Etmedi!

Selana Gomez’in oyuncu arkadaşı Francia Raisa da Selana Gomez’in bu zor zamanında yanında oldu. Selana Gomez kadar tüm taktirleri de büyük destek olması ile Francia Raisa kazandı. En yakın arkadaşı olan Francia, böbreğini vererek Selana Gomez’e en büyük hediyesini verdi. Hayranları da Francia Raisa’nın Selana Gomez’e gerçek bir dost olduğunu ve bu yaptığının bir arkadaşın yapabileceği ve verebileceği en güzel armağan olduğunu söylediler.

  1. Siz Selana Gomez'in arkadaşının yaptığını nasıl değerlendiriyorsunuz?

    1. Büyük bir fedakarlık... Gerçek dostluk budur!
    2. Ünlü biri olduğu için arkadaşı bu fedakarlığı yapmış olabilir!
    3. Birisi için böbreğini vermek her durumda büyük bir hareket. Tebrik ediyorum!
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir