Geyik, Medya

Boşanmaya Adım Adım!

Yaklaşık iki sene önce dünya evine giren Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti son günlerde boşanma haberleri ile gündeme damgasını vurdular. Çift aynı filmde beraber oynamayı planlarken boşanma haberi ile planın değiştiği ve Murat Dalkılıç ile başrolü eski kız arkadaşı Ekin Türkmen’in oynayacağı iddia edildi.

murat-dalkilic-esi.jpg

Evlerini Ayırdılar!

Evlendikleri günden beri sık sık gündeme boşanma haberiyle damgasını vuran çift her seferinde bu haberi mutluluklarıyla yalanlıyorlardı. Fakat geçtiğimiz günlerde tekrar basına çıkan bu haber Merve Boluğur’un ayrı eve taşınmasıyla kesinlik kazanmış oldu. Aynı film projesinde birlikte yer alacaklarını söyleyen Murat Dalkılıç boşanma haberi nedeniyle bu projeyi de kısa süreli durduklarını açıkladı.

murat-dalkilic-bosaniyor-1.jpg

Eski Kız Arkadaş Olayı!

Filmde Murat Dalkılıç’ın karşısına eşi Merve Boluğur yerine eski kız arkadaşı Ekin Türkmen yer alacak. Hatırlarsanız 2012 senesinde Murat Dalkılıç ile Ekin Türkmen ilişkisi basına çıkmıştı. Boşanacaklarını söyleyen Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti basına henüz bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar. Yayılan bu haberde Murat Dalkılıç’ın eşi Merve Boluğur’a inat olsun diye eski kız arkadaşını başrole getirdiği iddia edildi. Tabi ki haberin doğru olup olmadığı henüz kanıtlanmadı. Filmde yer alacak oyuncu listesi henüz kesinleşmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir