Gündem, Haberler

Böyle Sapıklık Görülmedi! Genç Kız Tam 21 Gün…

Adana’nın Seyhan ilçesindeki bir mahallede 21 Kasım’da meydana gelen bir olayda genç kız kaçırılarak 21 gün boyunca işkence ve tecavüze maruz kaldı. 19 yaşındaki D.R.B. iddialara göre erkek arkadaşını kaybettikten sonra sıkıntılı günler yaşadı. Ailesi tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alınan genç kız ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra, normal hayatına dönerek 1 Kasımda evinden çıkarak kuaföre gitti. Burada saçlarını boyatan D.R.B. kuaför sahibi Tevfik ve arkadaşı Gökhan ile tanıştı. Bu esnada 3 çocuk babası olan Rasin S. de kuaföre genç kızın sohbetine katılarak onlarla tanıştı.

İçerik Navigasyonu

Genç Kız Yanlış Kişilerle Mi Tanıştı?

Rasin ile sohbet ettikten sonra Rasin’in gezme teklifi üzerine onu tanımadığını söyleyerek teklifi reddeden D.R.B. akşama kadar evinde olması gerektiğini ifade etti. Rasin S. ise genç kıza ‘Benim de evladım var. Sana kötü bir şey yapmam’ diyerek kızı ikna etti. Ardından kuaför sahibi Gökhan, Rasin ile genç kızı mahalledeki bir işyerinin önüne bıraktı. İşyerinin çatı katına çıkarak Rasin ile sohbet eden genç kız, hava kararınca eve gitmek istedi fakat Rasin buna izin vermedi.

Genç Kızı Kaçırdı, İşkence Yaptı, Tecavüz Etti!     

Kızın eve gitme isteğine sinirlenen ve izin vermeyen Rasin S. sopa ile döverek ellerini bağladı. Ağzını kapatarak tecavüz ettikten sonra, tam 15 gün boyunca çatı katında esir aldı. Genç kıza burada şiddet uygulayan Rasin, kızı mersine götürerek cinsel saldırıda bulunmaya devam etti.

Elinden Nasıl Kaçtı? Nereye Sığındı?

Genç kız ile birlikte yeniden Adana’ya dönerek bir ayakkabı imalathanesine getiren Rasin S. burada uyuşturucu alıp uykuya dalınca, D.R.B. bunu fırsat bilerek hapsedildiği yerden kaçtı ve bir esnaf dükkânına sığındı. Olayın polise intikal etmesi ile kızı önce hastaneye sonra sığınma evine gönderdiler.

Sapık Yakalandı Mı?

Uyuşturucu komasından çıkan Rasin S. uyandığında kızı göremeyince kaçtı. Fakat Adana emniyet ekiplerinin yaptığı hızlı araştırmalar sonucunda sapık bulunarak tutuklandı. İfadesinde ‘Ona tecavüz etmedim, kendi isteğiyle birlikte olduk. Benimle evlenmek istiyordu, onu reddedince bana iftira attı. O parasıyla erkeklerle birlikte oluyor. Güvenlik kameralarından da görebilirsiniz’ dedi. Rasin S.’nin 15 ayrı suçtan dosyası olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir