Medya

Bu Çocukların Servetleri Dudak Uçuklatıyor!

Bir kısmi bebekken kazanmaya başlarken bir kısmı reklam yıldızı olarak karşımıza çıkmaktadır. Küçük yaşta gelen zenginlikle beraber yaşam tarzı da haliyle ona göre şekillenmektedir. Maddi durumuna göre gittiği okul, kaldığı ev, gezdiği tatil yerleri, aile seyahatleri, yedikleri yemek çeşitleri dahi yaşam tarzında önemli bir değişikliğe sebep olmaktadır.

Dünyaca Ünlü İsimlerin Çocuklarının Servetleri Ne Kadar? 

Küçük yaşta para kazanmanın en güzel tarafı, beğendiğiniz en güzel ve en büyük oyuncakları rahatlıkla alabilmenizdir. Veya ailenizin hayal ettiği yaşam tarzını sizin sayenizde yaşaması olanağıdır. Ünlü zengin bebek ve çocukların az bir kısmı ise ailenin şöhreti ve bulunduğu makamı sayesinde sık sık adından söz ettirmektedirler. Dünyada en çok kazanan ünlülerin çocuklarına  göz attığımızda;

Prens-George-Alexander-Louis.png

  1. Listenin başında sizin de yakından tanıdığınız daha doğru haberlerini okuyup gördüğünüz Prens George Alexander Louis gelmektedir. Şuan 2 yaşında olan bu küçük prens İngiltere kraliyet ailesinin en küçük mensubudur. Büyük tahtın gelecek varisi olan bu küçük prensi 5 milyar dolardan fazla bir servet beklemektedir.

angeline-jolie-nin-cocuklari.jpg

  1. Yine yakından tanınan Brad Pitt ve Jolie’nin ikiz çocukları olan Vivienne ve Knox 65 milyon dolardan fazla servet ile dünyaca ünlü çocuk yıldızları arasında yer almaktadır.
  2. Suri Cruise: Oyunculuğuna hayram kaldığımız Tom Cruise’un küçük kızı. Babasının ve annesinin yıllık kazançları 400 milyon dolaran fazla ve ailenin tek kızı olması sebebiyle gelecekte onu büyük bir servet bekliyor.
  3. Dannielynn Hope: Anna Nicole Smith kızı olan Dannielynn henüz 11 yaşında. Ailesinden kalan 60 milyon dolara yakın miras ile geleceğin büyük modelleri arasında yer alıyor.

youtuber-Evan-ayda-ne-kadar-kazaniyor.jpg

4. Dünyanın en büyük video evi youtube’dan yayınladığı video reklamlar sayesinde yılda 1,5 milyon dolardan fazla kazanan youtuber Evan, oyuncaklarını tanıtarak büyük servetini her geçen gün katlamaktadır.

dunyanin-en-guzel-cocugu.jpg

5. Kristina Pimenova: Dünyanın en güzel çocuğu olarak anılan küçük model, şimdiden ünlü markaların reklam yüzü olmayı başardı. Gelecekte büyük paralar kazanan bir model olacağından kimse şüphe etmiyor!

  1. Sizce Çocuk Yaşta Nasıl Zengin Olunur?

    1. Benim de babam İngiliz Kraliyeti'nden olsa ben de zengin olurdum!
    2. Doğuştan şanslı olursanız bu kadar zengin olabilirsiniz!
    3. Ancak büyük bir yetenek bu yaşta fark edilebilir
    4. Çocuklar bu yaşta çocukluklarını yaşamalı, servet kazanmak için kullanılmamalı
    18 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir