Sinema, Sizce

Bu Sene Bizi Hangi Formatta Programlar Bekliyor?

Yeni bir sezonun daha başındayız. Önümüzdeki hafta okullar açılacak  ve herkes özellikle çocuğu okula giden aileler tatil modundan çıkıp okul moduna geçecek. Daha düne kadar “Anne ben akşam biraz geç kalıcam” diyen evin kızları ve oğulları önümüzdeki haftadan itibaren kumanda meydan savaşına katılacaklar. Babalar her zaman olduğu gibi akşama kadar çalışıp eve geldiği için televizyonda kanal seçme hakkının kendisinde olduğunu iddia edecek ve sezona bomba gibi giren en kanlı ve aksiyonlu dizileri seçip daha ilk bölümden televizyonun karşısına geçecek. Anneler ise gündüz her zaman olduğu gibi evlilik, kadın ve sağlık programları izlemeye devam.

Adini-Sen-Koy-yeni-Sezon.jpg

Bu sezonun bombaları

Bu sezon kanallar arasında ciddi reyting rekabeti olacağa benziyor. Biribirine benzer senaryolara sahip aşk filmlerinin yanında tarihi filmlerde, son yıllarda olduğu gibi bu sezonda ekrana gelecek. Özellikle oyuncu kadrosu ve senaryosuyla hayli iddalı olduğu düşünülen Kanal D nin tarih dizisi Fatih, seyircileri ekrana kilitleyecek gibi duruyor. 

63017.jpg

Türk televizyon tarihinin Made İn Turkey sloganlı tek dizisi Çocuklar Duymasın ise yaz sezonunda izleyici ile buluşmaya başladı. Atv nin geçtiğimiz sezon devam dizileri bu sezonda ekranda. Kırgın Çiçekler, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk ve Mavi bunlardan birkaçı. Star tv’de bu sezona bir çoğu geçen sezon dizilerle başlıyor. Adını sen koy, Türk Malı, Beni Affet ve Kiralık Aşk. Bu yıl yine milli sporumuz olan Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Acunn programları ve Kim Milyoner Olmak İster, Çarkıfelek ve Ben Bilmem Eşim Bilir’leri söylemeye gerek yok sanırım.

kirgin-cicekler.jpg

İsmini saymakla bitiremeyeceğimiz daha onlarca belgesel programlarının, adını yazımızda kaleme alamadığımız için üzgünüz. Gönül isterdi ki, her günümüzü şenlendiren ve bizi hayatın keşmekeşinden kurtaran programlarımızın hepsini detaylıca anlatalım. Ama siz zaten biliyorsunuz değil mi hepsini detaylarıyla.

  1. Neyse gelelim bu sezon reyting rekorları kıracak ve bizi ekranlara kilitleyecek belgesel programlarına. Sizce hangisi?

    1. Fatih
    2. Seven Ne Yapmaz
    3. Survivor
    4. Serengeti'de Zaman
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir