Sinema

Bu Sonbahar Mutlaka İzlemeniz Gereken 8 Aşk Filmi

Sıcak kahve veya çayınız eşliğinde, battaniye altında izleyeceğiniz aşk filmleri içinizi ısıtacaktır.

İşte izlenmesi gereken sizin için derlediğimiz 8 sonbahar aşk filmi

arkadastan-ote-filmi.jpg

İçerik Navigasyonu

1- Arkadaştan Öte / Friends with Benefits

2011 yılı yapımı olan filmin başrol oyuncuları, Justin Timberlake ve Mila Kunis’dir. Film, geçmişte yaşadıkları aşklardan yara almış ve birbirlerini çekici bulan iki gencin arkadaşlıktan, aşka uzanan ilişkilerini konu almaktadır.

2- Sıcak Kalpler / Warm Bodies

Sıcak Kalpler, korku ile romantizmi bir arada bulabileceğiniz bir filmdir. Bir zombi ile insanın aşk hikayesini anlatan film, korku ile aşkı birlikte yaşamak isteyenler için idealdir.

3- Kesinlikle, Belki / Definitely, Maybe

Film, 30 yaşında ve bir kız çocuğu olan bir babanın, aşkı aramasının hikayesidir. Hikaye, Will’in bir gün kızına, annesi ile nasıl tanıştığını ve geçmişteki aşklarını anlatması ile başlar. Will, geçmiş hikayelerini anlatırken sevgililerin ismini kızından saklar. Küçük kız hikayelerdeki hangi kadının annesi olduğunu tahmin etmeye çalışacaktır. Bu film, izlenmesi gereken aşk filmleri arasındadır.

bir-erkek-on-gunde-nasil-kaybedilir-filmi-konusu.jpg

4-  Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?/ How to Lose a Guy İn 10 Days

Romantik komedi olan film, 2003 yılı yapımıdır. Kadın, erkek ilişkisinde yapılan hataları izlerken keyif alabileceğiniz bir aşk filmidir.

5- Fransız Öpücüğü / French Kiss

Başrollünde Meg Ryan’nın oynadığı film, nişanlısını geri kazanmaya çalışan bir kadının yaşadığı maceraları konu alır.

6- Aşk Yemini / Tehe Vow

Aşk Yemini filminin başrollerini Rachel McAdams ile Channing Tatum’un paylaşmaktadır. Filmde, birbirlerini seven Peige ve Leo’nun, kaza sonucu değişen aşkları ve hayatları anlatılmaktadır.

askin-bes-yuz-gunu-filmi-konusu.jpg

7- Aşkın 500 Günü / 500 Days of Summer

2009 yılı yapımı olan filmde, aşkın varlığına inanmayan bir kızla ile hayatının aşkını bulduğuna inanan bir erkeğin hikayesi anlatılmaktadır.

8- Aynı Yıldızın Altında / The Fault in Our Stars

Aşk filmi listesindeki en duygusal filmdir. Filmde, kanser tedavisi gören iki kişinin, aşklarını ve birbirlerine destekleri çok güzel anlatılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir