Medya

Bu Yaza Damga Vuran Aşklar

İşte bu yazar damsasını vuran aşklar… 

Deniz Seki – Faruk Salman

Deniz Seki ve Faruk Salman çifti bu yaz çıkan yeni bir çift değil fakat bu yaz Deniz Sekin’in hapishaneden çıkması ile bu ilişkinin ilerlemeside ve medyada göz önüne çıkması da bu yaz gerçekleştiği için listemizde yer almaktadır. Çift bayramdan önce bir ayrılık haberi ile magazin gündemini meşgul etmişti ama daha sonra Faruk Salmanın Deniz Sekinin bayram programında sürpriz bir şekilde gönderdiği çiçek ve evlilik notu ile yazın son günlerine bomba gibi düştüler.

deniz-seki-evleniyor.jpg

Eda Erol- Alişan

Aslında onların ilişkilerinin başlangıç tarihinden dolayı çiftimizin ilişkilerine yaz aşkı denilmez. Ancak ilişkilerinin asıl geçtiği ve magazin gündeminde bomba etkisi yarattığı açıklamaların yaz aylarında yapıldığı için magazin takviminde yaz aşkı denilebilir. Nazar mı değdi çiftimize bilinmez ama bu ilişki geçen günlerde iki tarafın yazılı açıklaması ile sonlanmıştır.

mustafa_ceceli_ile_selin_imer.jpg

Selin İmer – Mustafa ceceli

Mustafa Ceceli’nin sürpriz ayrılığı ve bunu sonrasında Selin İmer ile yaşadığı aşkın belgelenmesi yazın ilk zamanlarında gündeme bomba gibi düşmüştür. Daha sonra ise gelen evlilik ve balayı ile son zamanların en çok konuşulan ve bomba etkisi yaratan çiftidir.

Tuba Büyüküstün-Umut Evirgen

Gerçek mi? , Değil mi? Derken magazincilerin bir sokak ortasında konuşurken yakaladığı Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen çifti de bu yaza damga vurmuştur. Umut evirgenin bir kişiye darp ettirmesi ve gözaltına alınması Tuba Büyüküstün’ün ziyareti gibi birçok konuda çift magazin gündemini meşgul etmiştir.

umut-evirgen-tuba-buyukustun.jpg

Sıla – Ahmet Kural

Birlikteliklerine şaşırmaktan çok sosyal medyada olumlu mesajlar alan bir çift Ahmet Kural ve Sıla. Çift birlikteliklerini instagram’a yükledikleri bir fotoğraf ile duyurmuş yazın başında büyük bir bomba etkisi yaratmıştır.

Adriana Lima – Merin Hara

Dünyaca ünlü Victoria Secret mankeni Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara’nın ilişkisi belki de bu yazın en çok konuşulan ve son zamanların en büyük magazin haberlerinden biridir. Çünkü gerek Metin Hara’nın yaptığı açıklamalar gerekse Adriana Lima’nın paylaşımları olsun magazin gündemini meşgul etmiş, çok konuşulmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir