Medya, Sizce

Bu Yaza Damga Vuran Dizilerden Sizin En Sevdiğiniz Hangisi?

 Yazın sıcak ve eğlenceli günlerine özel, daha çok aşk daha az dram görmeye başladığımız yapımlar, bazen o kadar sevildi ki, uzun soluklu yayın hayatlarını yaz kış demeden sürdürdü. Bu yaz sezonunda da oldukça etkileyici ve renkli dizi yapımları kanalları doldurursa da içlerinden bazıları oldukça geniş kitlelerin hayranlığını kazandı. Bizde sizler için en beğenilen 2017 yaz dizilerini burada listeledik.

dolunay-dizisi.jpg

Dolunay

Star TV ekranında izleyici ile buluşan dizi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile oldukça beğenildi. Şimdiye kadar 7 bölüm oynayan dizide; aile bağları, arkadaşlıklar ve elbette ki aşk başrolde! Çağrı Bayrak yönetmenliğinde çekilen dizinin oyuncu kadrosunda; Özge Gürel, Can Yaman, Necip Memili, Hakan Kurtaş ve sevilen minik oyuncu Alihan Türkdemir yer alıyor.

Anne ve babası trafik kazasında ölen minik Bulut’un velayeti için mücadele veren bekar ve yakışıklı amca Ferit ile halası arasındaki mücadele sürerken, onların hayatlarına dahil olan Nazlı hikayeye aşk katıyor. Nazlı ve arkadaşları sayesinde bir gençlik dizisi havası taşıyan dizi, Bulut’un yaşadıkları ve aile arasındaki çatışmalarla da boğuculuktan uzak bir dram taşıyor.

kalp-atisi.jpg

Kalp atışı

Show TV ekranlarında yayına başladığından beri, hem hikayesi hem de oyunculukları ile göz dolduran yapımın bu kadar sevilmesinde, belki de hepimizin bir yol göstericinin varlığına ihtiyacımız olması gerçeği yatıyor olabilir. MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Yusuf Pirhasan. Başrollerde ise Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’ı izliyoruz.

sevkat-yerimdar-dizisi.jpg

Kore yapımı “Doctors” dizisinden uyarlanan dizide; lise yıllarında zorlu bir genç kız ve öğrenci olan, hayatı oldukça diplerde yaşayan Eylül, asıl mesleği doktorluk olan ancak Eylül’ün okulunda öğretmen olarak çalışmaya başlayan Ali Asaf’ın rehberliğinde kendini buluyor. Yıllar sonra bir doktor olduğunda Ali Asaf ile yeniden yolları kesişen Eylül’ün başından geçenler bir nevi peri masalının modernize hali olsa da oldukça beğeni topladı.

Şevkat Yerimdar

Fox TV ekranlarının yeni fenomeni Şevkat karakteri ile bu yazın en eğlenceli yapımı olduğunu söyleyebiliriz. Asi, harbi, samimi ve sözünün eri bir mahalle delikanlısı olan Şevkat, öfke kontrolü sorunları olan değişik ama bir o kadar da tanıdık bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Çok sevdiği Cevdet Bey, bir gün kendinden bir iyilik ister ve Par,is’ten gelecek olan kızına göz kulak olmasını rica eder. Şevkat emanet edileni canı pahasına koruyacak yapıda bir adamken, Esin ile nasıl baş edeceğini bilemez. Birbirinden garip ve birbirinden komik olayların üst üste bindiği, arkasına mahalle kültürünü almış keyifli bir dizi Şevkat Yerimdar. Erol Hızarcı tarafından yazılan senaryosunu Yönetmen Bülent İşbilen’in çektiği dizide başrolleri Özgürcan Çevik ve Başak Parlak paylaşıyor.

  1. Sizin favori yaz diziniz hangisi?

    1. Şevkat Yerimdar
    2. Dolunay
    3. Kalp atışı
    4. Başka bir dizi
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir