Medya

Bu Yazın Bomba Aşkı Adriana Lima ve Metin Hara İlişkisinde 5 Çarpıcı Detay 

Haziran ayında İstanbul da  tanıştıklarında Metin Hara ‘Aşk İstilası’ üçlemesinin ilk kitabı The Path – Yol adlı kitabını Adriana Lima’ya hediye ederek alevleniyor sürpriz aşk. Böylece hep iletişimde kalan çift Adriana Lima’nın Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına “Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle” kendini ele veriyor.

adriana-lima-metin-hara.jpg

İçerik Navigasyonu

‘Kendimle evliyim’ demişti

Adriana Lima şubat ayında New England Patriots Amerikan futbolcusu Julian Edelman’la ayrıldıktan sonra Los Angeles dönüşü havalimanında görüntülenmiş ve taktığı tek taş gazetecilerin gözünden kaçmamış ve kimin aldığı sorulduğunda, ‘artık kendimle evliyim kendime aldım’  cevabını verdi. Buna rağmen hazirandan itibaren Metin Hara aklını almaya başlamıştı bile.

adriana-lima-metin-hara-aski-reklam-mi.jpg

Bodrum tatili

Temmuz ayında siyah sweat, siyah kot ve siyat botla Atatürk havalimanına inen Adriana’yı Metin Hara ile el ele görünce hepimiz şok olmuştuk. Sorulara pek cevap vermek istemeyen çift sadece ‘birbirimize ilgi duyduğumuzu fark ettik’ demekle yetindi. Bodrum-Milas çevresinde bir villada güzel bir tatil geçirdiler. Tabi ki gizlice çekilen fotoğrafların ardı arkası kesilmedi. 

adriana-lima-metin-hara-nasil-tanisti.jpg

‘Reklam değil’

Çift gayet güzel tatil geçiriyordu. Ama bazı durumlardan rahatsız olmuşlar ki Metin Hara 12 maddelik bir liste hazırlamıştı. Özet olarak; bir reklam olmadığını vurgulayarak girdi söze. Gay iddialarına önceki ilişkilerinden örnek vererek Adriana Lima ile birlikteliğini itiraf etti. Yazılanları okuyup güldüklerini, yengenizinde selamı var demeyi ihmal etmedi.

Eski sevgiliden cevap

Metin Hara ile ilişkisi olduğu bilinen Beste Kökdemir eski sevgilisinin yeni aşkıyla ilgili soruları yanıtladı. Beste Kökdemir ‘Arkadaşlar sakin. Zaten vardı böyle bir şey. Benim de bildiğim bir şeydi. Metin’le dostluğumuz gayet güzel devam ediyor. Her şey yolunda.’ diyerek hem ilişkiyi onaylanıp hemde Metin Hara ile dost olduklarını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir