Kültür, Müzik

Bu Yılın En Çok Dinlenen Türkçe Şarkıları

Gençlerin dinledikleri müzikler bir önceki nesle göre farklılık gösterebiliyor. İşte en çok dinlenenler… 

1-Sen Olsan Bari (Aleyna Tilki)

17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki’nin yayınlamasının üstünden bir ay bile geçmeden internette 75 milyon izlenmeyi geçen şarkısı listeye şimdiden adını yazdırdı. Şarkıcının ilk şarkısı kadar beğenilen parça zamanla çok daha fazla izlenecektir.

bu-yilin-en-cok-dinlenen-yabanci-sarkilari.jpg

2-Yolla (Tarkan)

Megastar Tarkan çıkardığı son albümündeki Yolla isimli şarkısıyla yılın en çok dinlenen şarkıları arasındaki yerini haklı olarak alıyor. Tarkan daha önce çıkardığı Türk Sanat Müziği albümünden sonra yakın zamanda yeni bir albümle izleyicilerinin karşısına çıkmıştı.

en-cok-dinlenen-turkce-pop.png

3-Gel Be Gökyüzüm (İlyas Yalçıntaş)

Yeni sanatçılardan İlyas Yalçıntaş en son video klip çektiği Gel Be Gökyüzüm isimli parçasıyla en çok dinlenen sanatçılar arasında. Müzik kanallarının istatistiklerine göre en çok dinlenen şarkılar listesi birinciliği bulunan şarkı genç nesle daha çok hitap ediyor.

bengu-nun-son-sarkisi.jpg

4- Kuzum (Bengü)

2017’de çıkardığı Altın Çağı ismindeki albümün hit parçası olan Kuzum müzik listelerinde üst sırada kendine yer bulan şarkılardan. 2000’li yıllardan beri pek çok başarılı çalışmaya imza atan Bengü Kuzum şarkısı ile haklı olarak listede yer buluyor.

5-Şampiyon (Hadise)

 Ülkemizi Eurovision şarkı yarışmasında gururla temsil eden sanatçı 2017 senesinde çıkardığı albümündeki Şampiyon isimli parçasıyla özellikle internette yüksek dinlenme sayısına ulaştı.

6- Bakıcaz Artık (Hande Yener)

2017 en çok dinlenen şarkılar listesi üst sıralarında bulunan Bakıcaz Artık şarkısı Hande Yener’in eski projeleri kadar ses getireceğe benziyor. Hızlı bir şekilde yükselişte olan şarkı Hande Yener hayranları tarafından da çok beğenilmiş görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir