Kültür, Sinema

Bu Yılın En Sevilen Netflix Dizileri!

Yabancı ülkelerde uzun senelerdir revaçta olan, fakat Türkiye piyasasında henüz yeni adından söz ettiren Netflix; ülkemizde yabancı dizi takipçilerinin bir numaralı dizi platformu oldu. Netflix, yüksek kaliteli (HD) yayını ile dizi keyfini had safhalara taşıyor. Şimdi size biraz 2017’nin en çok seyredilen Netflix dizilerinden bahsedelim…

İçerik Navigasyonu

Stranger Things (2016-…) IMDb puanı: 9

Stranger Things, henüz bir sezonu yayınlandı fakat dizinin şimdiden milyonlarca takipçisi olduğunu söyleyebiliriz. Seksenlerde geçen dizi, konusu ve Stephen King’in kaleminden fırlamışçasına gelişen olağanüstü olaylarıyla seyirciye her bölümde ayrı bir tat veriyor. Dizinin ikinci sezonu ekim sonunda yayınlanması bekleniyor.

Narcos (2015-…) IMDb puanı: 8.9

Dizide ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın yaşam öyküsü anlatılmaktadır. 1993’te Kolombiya özel kuvvetleri tarafından ölü olarak ele geçirilen Escobar, seneler sonra bu diziyle tekrar gündeme oturdu. Dizinin üçüncü sezonun tüm bölümleri geçtiğimiz ay Netflix’te yayınlandı bile.

Black Mirror (2011-…) IMDb puanı: 8.9

Black Mirror’ın senaryosu, kelimenin tam anlamıyla sarsıcı ve şok edici denebilir. Doğrusunu söylemek gerekirse bölümler birbirinden bağımsız ve konular da alışagelmişin çok dışında. Dizi, gelişen teknolojiyle birlikte modern zamanın tekdüzeliğini ve insanların robotlaşmasını konu alıyor. Dizinin meraklılarına müjde! Gelen son bilgilere göre yeni sezonun çekimleri tamamlandı ve 2017 sonlarına doğru dördüncü sezon bölümlerinin Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

House of Cards (2013-…) IMDb puanı: 9

Amerika politikalarının arka planında birden fazla gücün olduğu ve bunların devamlı birbirleriyle çatışma halinde olduklarını bilmeyenimiz yoktur herhâlde. House of Cards, ABD siyasetinin perde arkasında dönen oyunları ve güç için her şeyin yapılabileceğini konu ediyor. Başrolünü Hollywood’un ünlü aktörlerinden Kevin Spacey’nin oynadığı House of Cards için Netflix dizi platformunun amiral gemisi dizisi diyebiliriz. Bu sene mayıs ayında beşinci sezonu yayınlanan dizi, en çok seyredilen diziler arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir