Eğlence, Medya

Bülent Serttaş’tan Sharapova Yorumu

Geçtiğimiz hafta sonu TEB BNB Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği içerisinde ülkemizde de bir müsabaka gerçekleşti.  Oynanan müsabaka da ise tenisin yıldızlarından Maria Sharapova ile bizi tenis camiasında gururlandıran, milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay karşı karşıya geldi. Maria Sharapova’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanan maça hem halkın, hem de ünlülerin ilgisi büyüktü.

Uzun zamandır reklamları devam eden karşılaşma, 26 Karım 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. 15 bin tenis severin katıldığı maça ise halkın olduğu kadar, ünlülerin de yoğun ilgisi oldu. Çağla Büyükakçay ve Maria Sharapova maçını yerinde izleyenler arasında Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Hülya Avşar ve Bülent Serttaş da vardı.

Maçın en ilgi çeken ismi ise tartışmasız maçı izlemeye çocuklarıyla giden Bülent Serttaş oldu. Bülent Serttaş’ın yer aldığı kareler sosyal medyanın gündemindeydi.

Müsabakayı çocuklarıyla birlikte en önden takip eden Bülent Serttaş, kendisinin ve Sharapova’nın aynı karede olduğu fotoğrafı “Adı Üstünde Sharapova” notuyla sosyal medya da sevenleriyle paylaştı. Bu paylaşım ise espri konusu olmaya yetti. Sosyal medyadan Bülent Serttaş’ın paylaştığı ya da medyada kendisiyle ilgili yer alan fotoğraflara yorumlar ise gecikmedi.

Sevenlerinin kendisine yaptığı yorumlar ise şöyle oldu; “Sharapova gören masum Bülent Serttaş”, “Abi Bülent Serttaş bile aynı kareye girmiş, Maria artık normal bir insan sayılır sen ünlüsün…” , “Şu hayatta Bülent Serttaş kadar şansımız olsun yeter ya, çok şey mi istiyoruz?”, “Fotoğrafın güzelliğine bakar mısın ya…”

Her zamanki samimi davranışları ve yaptığı içten davranışlarla Türk halkının sempatisini kazanan Bülent Serttaş, bu konuda da aynı şekilde davranmış ve esprili paylaşımları sevenleriyle paylaşmaya devam etmiştir. Ayrıca çocuklarını sporun her türlüsüyle buluşturan ve sporun her türlüsünü destekleyen Bülent Serttaş’ı buradan tebrik ediyor ve herkesi spora içtenlikle desteğe çağırıyoruz. Peki siz bu olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir